lauantai 17. elokuuta 2013

Tanssia koko kesä salsasta dancehall reggaehen ja rumbaan

Olen lapsesta saakka harrastanut tanssia: balettia (tätä pisimpään), nykytanssia, disco- ja showtanssia sekä Kanadassa asuessa uruguyalaisen parini kanssa latinalaisparitansseja. Moneen vuoteen en kuitenkaan tanssinut kuntosalin zumbatunteja lukuunottamatta, mutta tänä vuonna jatkoin toukokuussa lukuisien vuosien jälkeen tanssia. Koko kesän olenkin tanssinut innolla: salsaa, rumbaa, sonia, dancehall reggaeta, sambaa, intialaista bollywoodia ja kuubalaista afroa.

Tanssitunnit Tradición Vivassa Kaartinkaupungissa ovat kehon ja mielen lisäksi virkistäneet myös ruostuneita espanjantaitojani, sillä kuubalaiset tanssiopettajat puhuvat eksoottista englannin, espanjan ja suomen sekamelskaa. "Ahora, neljä askelta to the left, muy bien!" :D 
 photo IMG_0410_zpsdeb699c6.jpg
Aurinkolasit: Ray Ban, treenitoppi & urheilurintsikat: Nike, shortsit: pikkuveljen vanhat futisshortsit
Sun glasses: Ray Ban, workout top and sports bra: Nike, shorts: little brother's old soccer shorts

Tanssin lisäksi kesällä on tullut herkuteltua erilaisilla salaateilla. Rakastan ruokaisia salaatteja, joissa on mm. feta- tai halloumijuustoa, artisokkaa, aurinkokuivatettua tomaattia, pähkinöitä, avokadoa ja punasipulia, nam. Itse kun en kasvissyöjänä syö kalaa, kanaa tai lihaa, joten täyttävyys ja ravintorikkaus pitää salaattiin hakea muista aineksista.
 photo IMG_0414_zps92e35586.jpg photo IMG_0415_zps0e7826f4.jpg

Kesällä on tullut myös runsaasti nautittua marjoja ja mikäs niiden kanssa paremmin sopisi jälkkäriksi kuin kermavaahto?
 photo IMG_0204_zps56a9b631.jpg photo IMG_0209_zps2fc52e0b.jpg

Ja jottei tulisi liian ideaalikuva kesästäni, niin todettakoon, että Pariisin reissulla meni suklaacroisantti jos toinenkin ja irtokarkit ovat maistuneet myös ajoittain. :D Itse tosin suosin kohtuutta eli kaikkea voi syödä, kunhan ei liian usein. Eikä itseltään muutenkaan ole hyvä kieltää asioita, koska elämästä kuuluu nauttia. Hedonistisena ihmisenä ruoka onkin minulle yksi nautinnon lähde. Huomenna suuntaankin nauttimaan hyvästä ruoasta Ravintolapäivään. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

There has been lots of dance (everything from samba, rumba, salsa, Indian Bollywood, Cuban afro, to dancehall reggae), delicious salads and other treats in my life this summer, yummy! I am hedonistic person and therefore I love to enjoy life and its little thrills – whether they are from sports, dance, food, traveling or music for instance. 

0 kommenttia :