tiistai 27. elokuuta 2013

Rahoitusalan iltalukemista kirjastosta ja tämän viikon ohjelma

Viikko on lähtenyt niin vauhdikkaasti käyntiin, että luulin vasta huomenna olevan tiistai. Eilen juhlittiin jo kuusivuotiasta esikoululaistytärtäni ja tänään töiden jälkeen suunnattiin Isabellan rahoitusalalla työskentelevän kummitädin kanssa hakemaan vähän iltalukemista Töölöstä Aalto yliopiston kirjastosta.
 photo IMG_3027_zpseda55869.jpg

Tiiliskivimäisten tenttikirjojen kanssa suuntasin sitten kotia kohti. Tämän syksyn opintokursseissa on muun muassa henkilöverotusta, mikrotaloutta ja ekonometriaa, nam! ;)
 photo IMG_3028_zps3081ff62.jpg

Loppuviikoksikin on virkistävää ohjelmaa, sillä huomenna töiden jälkeen suuntaan rentoutumaan kasvohoitoon, torstaina viettänen rauhallista koti-iltaa, perjantaina minut on kutsuttu teinisensaatio Robinin uuden sinkun lanseeraustilaisuuteen Linnanmäelle ja launtaina juhlitaan Helsingin Kokoomuksen järjestämiä tulen, veden ja valon juhlia eli Venetsialaisia Vuosaaren Aurinkolahdessa. Mukava viikko siis kaiken kaikkiaan!

Lisäksi ihanaa, kun lämpimän kesäisiä säitäkin on vielä riittänyt eli iltaisin töiden jälkeen on päässyt vaihtamaan kotelomekot ja kynähameet shortseihin.
 photo IMG_3020_zpsf7532e37.jpg photo IMG_3023_zps42694fb8.jpg
Kauluspaita: Burberry, kello: Dolce & Gabbana, aurinkolasit: Ray Ban, laukku: Mulberry, shortsit: Seriously Sally / Nelly
Blouse: Burberry, watch: Dolce & Gabbana, sun glasses: Ray Ban, bag: Mulberry, shorts: Seriously Sally / Nelly

Kesäisen aurinkoista viikon jatkoa kaikille!

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei haluiaisin kysyä että miten tuo D&G:n kello on kestänyt? onko toi hihna pysyny hyvänä ja oletko muuten ollut kelloon tyytyväinen? (: minulla on kiikarissa samantapainen kello ja sillä haluaisin tietää. olisi mukava saada vaikka lähikuvaa kellosta niin näkisi omin silmin kuinka "lujaa" tekoa se on ollut (:

T. Petra

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos avusta....

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Hei Petra, pahoittelen mutta valitettavasti viime ajat(kin) ovat olleet haipakkaa, eikä aina vuorokauden tunnit riitä kaikkeen, vaan on pakko priorisoida unta, töitä, Isabellaa ja läheisiä. :)

Sain tuon kellon synttärilahjaksi toukokuun alussa 2012 eli se on ollut nyt 1,5v käytössä ja on kyllä kestänyt hyvin ja olen tyytyväinen. Kello on tälläkin hetkellä kädessä. :) Ei siis mitään muuta ongelmaa, mutta tietysti kun kellon hihna on valkoista nahkaa, niin se on hieman tummunut joistain kohdista, mutta nekin ovat takana kiinnityskohdissa eli eivät näy ulospäin tai muuten häiritsevästi. Suosittelen siis tuota D&G:n kelloa lämpimästi. :)

Ps. Pyrin ottamaan kuvan lähiaikoina blogiin näytille disclaimerilla, ettei taas jotain asap-juttuja ja yllätyksiä tule. :) Pahoittelut viiveestä!

Anonyymi kirjoitti...

Oot vissiin unohtanu sen kuvan tai sitte oot kyllä aivan todella kiireinen :o

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Tai sitten sekä että eli unohtanut ja kiireinen. :D

Anyway, laitatko mulle mailia ilona.ylinampa (at) jyu.fi, niin laitan pari kuvaa tulemaan sulle. Huomioithan, että esim. ens vkolla ja sitä seuraavalla vkolla olen työmatkalla Baltiassa, eikä kello ole todennäköisesti mukana eli kellokuvat voin toki laittaa vain, kun olen kotona sen äärellä. :)

Ihanaa lokakuun jatkoa ja kiitos mielenkiinnostasi! :)