maanantai 27. tammikuuta 2014

Dinnerillä Boulevard Socialissa, luistelua ja uimakoulua

Uusi viikko on taas pyörähtänyt käyntiin. Viikonloppuna käytiin talvisesti luistelemassa Isabellan kanssa.
 photo IMG_5476.jpg

Tänä iltana taas oli joka maanantaiseen tapaan Isabellan uimakoulu, jossa innokas vesipeto pääsi polskimaan.
 photo IMG_5578.jpg

Tällä viikolla riittää iltaisin mukavaa puuhaa töiden jälkeen, kuten huomenna kasvohoito, torstaina ripsihuolto, perjantaina eräs jännittävä tilaisuus ja sunnuntaina Disney on Ice-show, jota odotan innolla. Onneksi on Isabella tekosyynä päästä ihastelemaan Disney-prinsessoja ja huikeaa show'ta. Ihan harmitti viime viikolla, kun Isabella meni kummitätinsä kanssa elokuviin katsomaan Onneli & Anneli-elokuvan, olisin nimittäin itse halunnut myös nähdä sen. ;) 

Viime viikonloppuna oli myös lukuisia syitä juhlaan ja näitä syitä juhlistettiinkin illallisella Boulevard Socialissa.
 photo IMG_5547.jpg

Aperatiiviksi maistelin Rhum Diarys-cocktailia, joka oli eksoottinen yhdistelmä rommia, rooibosta, sitruunaa ja valkuaista.
 photo IMG_5490.jpg

Ravintolan keittiö on yhdistelmä Kreikan, Libanonin, Tunisian, Marokon ja muiden Välimeren maiden perinteisiä keittiöitä innovatiivisilla tavoilla yhdistettyinä.
 photo IMG_5484.jpg

Alkuruoaksi söin "Social Platen", joka sisälsi hummusta, babaganoushia, tahinijogurttia, tabboulehia ja pitaleipää. Tuli ihan Jordanian matkan herkulliset makuelämykset mieleen.
 photo tammisaariblvsocial016.jpg

Pidän Tomi Björckin ja Matti Wikbergin tavasta yhdistää laadukasta fine dining-ravintolakulttuuria rentoon hengeen eli Farang, Gaijin ja Boulevard Social ovat kaukana pönötysillallistamisesta.
 photo IMG_5544.jpg

Pääruoaksi valitsin halloumijuustoa, päärynöitä, romainea, saksanpähkinää ja pinjaminsiemenkastiketta punajuuribulgurilla.
 photo tammisaariblvsocial017.jpg photo IMG_5524.jpg

Jälkiruoaksi nautin ravintolassa itsetehtyä softista.
 photo IMG_5532.jpg photo IMG_5537.jpg

Ruoka oli erinomaista, maut eksoottisen raikkaita sekä palvelu kohdallaan eli suosittelen kyllä lämpimästi visiittiä niin Farangiin, Gaijiniin kuin Boulevard Socialiinkin. Mukavaa uutta viikkoa kaikille!

Lately I have been ice skating with Isabella, dining at Boulevard Social-restaurant and taking my daughter to her weekly swimming school, which is every Monday evening. This week there will be plenty of nice activities in the evenings after work: pampering myself with a facial at a beauty spa, exciting evening event, Disney on Ice-show and so on. Looking forward to all these nice things. Have a nice new week everyone!

4 kommenttia :

lena / london and beyond kirjoitti...

Kiitos ravintolavinkistä, rakastan libanonilaista ruokaa nimittäin :) Täytyy testata ehdottomasti kun Helsinkiin seuraavan kerran eksyn.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos Lena kommentistasi ja suosittelen lämpimästi Boulevard Socialia. Helsingissä on muuten ihan kokonaan libanolilainen ravintolakin Farouge (http://www.farouge.fi/ ), jota monet ovat kehuneet myös, mutta sitä en ole vielä itse ehtinyt testata. :)

Ihanaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Siis saako pyöräilykypärää käyttää luistellessa? Tai siis "saako" lienee parempi muotoilu. :) Mulla on sellainen mielikuva että sitä pidetään turhan heppoisena ja sen takia suositellaan sellasta luistelukypärää.

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Hyvä huomio, kiitos siitä. :)

Monethan (lapsetkin) luistelee täysin ilman kypärää, joten pyöräilykypärä on ainakin parempi kuin ei mitään. Mulla on tosin ollut tarkoituksena käydä ostamassa Isabellalle ihan oikea luistelukypärä, pitänee hoitaa se siis nyt viimein. :)