maanantai 29. kesäkuuta 2009

Vesileikkejä

Kun toiset sätkivät elossa, elossa
en tohdi koskaan olla niiden mukana
Kun ovat kaikessa mukana, mukana
mä tahdon katsoa vain kauniita kuvia
Ja kun mä katselen kuvia, kuvia
niin silloin voisin minäkin huutaa:
"Oon elossa!"

-PMMP: KuviaNäissä kuvissa tiivistyy aika hyvin koko viime aikainen elämäni. Tai no näissä ei näy mun iltaiset tuskailuni esseiden kirjottamisen ja opiskelujen yms. kanssa, mutta muuten nämä kuvastavat hyvin sitä, kuinka olen nauttinut kesästä ja helteistä.Aivan rannan viereen juoksi metsästä poroja ja mun piti tietysti heti alkaa innokkaana ikuistamaan pari luontokuvaa.


Mua alko naurattaan hirmusesti, kun kuulin joidenkin vieressä olijoiden juttelevan, että "Onkohan nuo Helsingistä, kun poroja kuvaavat?". Mie ku oon alunperin kotosin Kittilästä, eli todennäköisesti monta sataa kilometriä pohjoisempaa kuin mua etelän veteläksi luulleet. :DToinen ranta ja toinen päivä.
Photobucket

Mutta lapsen riemu vesileikkejä kohtaan ei ollut yhtään vähentynyt.


En ole jaksanut kuvailla päivän asuja, koska ne ovat poikkeuksetta olleet linjaa bikinit, joiden päälle on heitetty hellemekko. Mutta Isabella voi edustaa minun puolestani rantapukeutumista kesällä 2009. ;D
Photobucket
Lähden kohta illaksi töihin ja sieltä suoraan mökille, joten jos minusta ei hetkeen kuulu, niin olen kirmaamassa kesäpelloilla yöttömän yön auringossa.

Suosittelen samaa muillekin, palaillaan! :)

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei missä Rovaniemellä on parhaat rannat? voisit esitellä ne. Oon aika vasta muuttanu tänne ja vähän hukassa.. :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Kiitos kommentistasi ja ideasta.

Hitsi, just loppu helteet niin ihan heti ei varmaan pääse rannoille, että voisi esitellä niitä. Mutta minkä ikäinen olet? Oletan sinun olevan suht nuori (ehkä opiskelija tjn?).

Ounaspaviljonki on selkeästi enemmän lapsiperheiden ranta siellä Citymarketin lähellä, kun taas Jätkänkynttilän lähellä oleva uimaranta Kemijoen rannalla on sellainen paikka jos haluat tulla "nähdyksi". Mutta on siellä kiva kavereiden kera istua päivää tai vaikkapa pelata frisbeetä tjn.

Entisen Valion puoleinen ranta on vähän rauhallisempi, jos ei kaipaa hirveästi väkeä ympärilleen.

Ja sitten on erilaisia järviä, lampia ja jokia ihan hirmusesti joka puolella kaupunkia. :D

Olikohan näistä mun vinkeistä yhtään mitään apua? haha

Elena kirjoitti...

Ihania poroja!:) Ihana lukea sun blogia, kun siitä kuulee vähän sellaista murretta, mitä paras ystävänikin keminmaalta puhuu... hän on muuttanut helsingista ouluun ja on sitä kova ikävä! :)

ilonasi kirjoitti...

Elena: Voi kiitos kauniista kommentistasi. :) Ja muutenkin siitä, kun kävit lukemassa ja jätit vielä kommenttiakin.

Kävin vastavierailulla sunkin blogissa ja tykkäsin kovasti! :)