maanantai 5. lokakuuta 2009

Ce matin, tout va bien!

Nyt on todellakin sellainen fiilis, että tout va bien!Istun tässä suihkunraikkaana ja aamu on lähtenyt hyvin käyntiin. Vein Isabellan päiväkotiin, sieltä suoraan yhteen palaveriin, josta menin salille vetään kunnon hikitreenin. Nyt on lihakset raukeina ja minua odottaa eilen Jenkeissä näytetty uusin Täydellisten naisten jakso, jonka jälkeen kirjoittelen taas vähän gradua. Iltapäivällä on kaveri tulossa kylään ja illemmalla on treffit toisen kaverin kanssa.

La vie est belle!

Törmäsin tälläisiin Lindexin syksyn ja tulevan talven mainoskuviin. Lindex on todellakin nostanut ja nostaa yhä edelleen kaiken aikaa profiiliaan ja brändiään tätikaupasta yhä muotitietoisemmaksi. Oletteko huomanneet saman?

Katsokaa nyt vaikka näitäkin kuvia.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Iskeekö Lindexin uusi linja teille?

Noista kuvista tuli mieleen myös, että kohta on pikkujoulukausi taas täällä. Hullua miten nopeaa aika menee.

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

On Lindex ollut jo vuosia ihan muuta kuin tätikauppa! Etenkin todella kauniita ja ajankohtaisia lastenvaatteita hyvistä sukkiksista ja legginseistä puhumattakaan sekä muutenkin kivoja vaatteita. Samoin KappAhl. Minun onnekseni muut ovat hoksanneet hitaasti kyseiset kaupat kun ovat luulleet tätikaupoiksi ja itse olen tehnyt ko.kaupoista parhaat löydöt, kuten Aleksi 13 ja Sokkari! H&M ja Ginatrikoot on ollutta ja mennyttä :)

mari kirjoitti...

Aivan mahtava toi punanen mekko!! Haluan sen, mutta sinisenä tai mustana kiitos :)

Jacky Jules kirjoitti...

Lindex on kiva kauppa! Ostan sielt aina välil esimerkiksi alusvaatteit. Ne o iha tosi hienoi siellä! 8)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Todellaki, sie oot täysin oikiassa. H&M ja GT alkaa oleen passé, kun entiset "tätikaupat" nostaa profiiliaan. :D Niin ja kiitos kommentistasi!

Mari: Mustaki se mekko on tosi hieno, sais vain olla aavistuksen punasempi, eikä noin pinkki. :D Onkohan niitä muun värisenä, hmm?

Jacky Jules: Joo alusvaatteet ja sukkahousut varsinki on Lindexillä tosi hyviä. :) Kiitos myös sulle, kun jätit kommenttia ja tervetuloa toistekin.