keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Iik, nyt jännittää!

Mun pitäisi olla jo hyvää vauhtia nukkumassa höyhensaarilla, mutta mua jännittää. Huominen nimittäin. Ensin käyn YTHS:llä ottamassa tikit suusta viime viikon viisaudenhampaan leikkauksen jäljiltä pois. Sitten sen jälkeen mulla on gradulukuni opponointi eli "väittely", jossa opponoija eli "vastaväittelijä" arvostelee ja kyseenalaistaa kaikin keinoin mun työtäni ja mun täytyy puolustautua ja esittää vasta-argumentteja. Iik!

Huomisiltana lähdetään sitten reiluksi puoleksitoista viikoksi graduhermo- eiku siis syysLOMALLE Pohjanmaalle ja Lappiin. Perinteinen puoli Suomea kattava mummolarundikierros siis yhdistettynä mahdollisimman monen kaverin, ystävän ja sukulaisen näkemisellä.

Ei ole huvittanut ottaa päivän asu-kuvia moneen päivään, koska leuassani on viisaudenhampaan leikkauksen jäljiltä mojova keltavihertävä mustelma. Näytän siltä kuin olisin karannut katutappelusta, haha. Ja toiseksi, olen lähinnä vain himmaillu kotona kirjoittamassa, joten niissä asuissa olisi ollut tavallistakin vähemmän nähtävää, haha.

Tässä kuitenkin jotain tämän viikon touhujani valaisevia kuvia.

Oon kirjoittanut toista gradulukuani mm. tämän herran tuotosten pohjalta. Johtajan karisman käsite, yes indeed! <3 br="">Image and video hosting by TinyPic

Keskittymiskykyni on välillä herpaantunut pahasti mm. Facebookin, blogien ja postiluukusta näytelehtenä tipahtaneen Glorian myötä.
Image and video hosting by TinyPic

Myös postissa on saanut laukkoa kuskaamassa Huuto.netissä myymiäni vaatteita. Loput kohteet löytyy täältä, click.
Image and video hosting by TinyPic

Lisäksi ollaan ahkerasti ulkoiltu Bellan kanssa iltaisin ja nähty kavereita. Huomatkaa käsilaukku, eihän ilman sitä hienot naiset kotoa lähde!
Image and video hosting by TinyPic

Tosin ennen kotoa lähtöä piti laittaa käsineet paremmin päälle.
Image and video hosting by TinyPic

Se olikin aikamoinen operaatio.
Image and video hosting by TinyPic

Myös sää on ollut mitä "mainioin". Tuulen ja myrskyn määrää kuvaa hyvin tämä kuva. Vein erään paidan parvekkeelle henkarissa tuulettumaan. Paita roikkui ylösalaisin tosi hassunnäköisesti päivän päätteeksi, haha.
Image and video hosting by TinyPic

Sellaista tällä erää. Nyt kiireen vilkkaa nukkumaan, että ehtii latautua ja olla skarppina huomenna. Silloin voisi taas pitkästä aikaa koittaa heittää joitain päivän asu-kuviakin kehiin, vaikka toisaalta eiköhän sitä munkin pärstää ole tarpeeksi tässä blogissa aiemminkin nähty. :)

6 kommenttia :

ixdu kirjoitti...

vähän outoa, mulle laitettiin semmoset "maatuvat" tikit, kun omat viisaudenhampaat leikattiin! Ja onneks niin, ettei tarvinnu lähtee minnekkään vielä erikseen poistattamaan!! :S

Anonyymi kirjoitti...

Käytkö salilla ja jumpassa ja treffeillä kun tyttäresi on päiväkodissa?
Tietävätkö päiväkodissa asiasta? Nykyään on tunkua päiväkoteihin joten viet mahdollisesti jonkun toisen lapsen paikan joka oikeasti päivähoitoa tarvitsee.

Anonyymi kirjoitti...

Mikä ihme tuo Bellan päällä oleva ulkoilupuku on? Kukin tietysti tyylillään...

ilonasi kirjoitti...

Ixdu: Joo, mun tosiaan piti käyvvä tikkien poistossa, joka oli sit samall eräänlainen "jälkitarkastu". Mut sit ne sielä sano samalla ku poisti niitä tikkejä, et ne tikit ois kuitenki ollu sulavia, eikä niitä ois ollu pakko poistaa. Öö, mitä ihmettä? :D

Anonyymi: Olen kyllä varsin tietoinen suomalaisen yhteiskunnan subjektiivisestä päiväkotioikeudesta. :)

Kyllä käyn joskus toisinaan treenaamassa tai yliopistosa syömässä kaverin kanssa päivän aikana opiskelun ja gradun kirjoittamisen lomassa, enkä näe siinä mitään väärää. Missä sen sijaan olen sanonut, että käyn tteffeillä tyttäreni ollessa päiväkodissa? :O Esimerkiksi tuona päivänä näin kavereitani päiväkodin jälkeen yhessä Bellan kanssa.

Uskon, että sie et ole se joka päättää päiväkodihoidon tarpeellisuudesta, mutta on herttaista, että jaksat pohtia asiaa. :) Suomessa kun kenellä tahansa esim. kotiäidillä, joka on toisen lapsen kanssa kotona tai työttömällä on oikeus viedä lapsensa päivähoitoon. Koen, että jos jollakin niin mulla on oikeus saada lapselleni päiväkotipaikka, koska sekä opiskelen täyspäiväisesti että käyn kahdessa eri työssä. :)

Anonyymi: Nimenomaan, jokainen tyylillään! Edelleenkään en kaipaa lapseni pukeutumiseen liittyviä vinkkejä, kommentointiin on toki jokaisella mahdollisuus. Sitäpaitsi tuo välikausihaalari on mielestäni tosi söpö. :)

Anonyymi kirjoitti...

Tänä päivänä vaikeaa saada lasta hoitoon jos äiti toisen lapsen kanssa kotona! Säännöt tiukentunut erittäin paljon ja lyhyessä ajassa.

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Varmasti ovat tiukentuneet ja periaatteessa hyvä niin, vaikka toki elämä ei ole niin mustavalkoista ja asioilla on aina puolensa ja puolensa: miten esim. työtön voi hankkia töitä, kun työhaastatteluihin yms. pitää aina hankkia lapsenvahti? Ja toisaalta taas kotiäidilläkin on varmasti kädet täynnä pienen vauvan kanssa, joten voi olla hyväkin jos esikoinen/vanhemmat lapset ovat päiväkodissa.

Mutta toisaalta taas myös väärinkäyttäjiä löytyy, niin kuin jokaisessa asiassa. :)