perjantai 23. lokakuuta 2009

Kotiinpaluu

Tultiin eilen takaisin kotiin Jyväskylään.

Pari viikkoa mummolarundia akselilla Pohjanmaa-Lappi on taas takana: on nähty paljon ystäviä, tuttuja, perhettä ja sukulaisia. Akut on ladattu ja on taas täynnä virtaa arjen haasteiden kohtaamiseen.

Isabellakin meni tänään parin viikon tauon jälkeen päiväkotiin ja mie töihin. Mulla on tosiaan lapsivapaaviikonloppu ja illemmalla olen menossa PMMP:n keikalle, toivottavasti! En tajua, miten meille TAAS kävi näin: liput on loppuunmyyty ja joudutaan menemään ovelle palelemaan ja hytisemään muutaman hajalipun toivossa. Huhtikuussa kävi ihan sama juttu, siitä voi lukea täältä. Me ei vissiin ikinä opita, että PMMP:n keikalle saattaa haluta muutama muukin. :D

Huomenna on erään järjestön kokous ja illanviettoa, sunnuntaina voisin näin puolen kuukauden tauon jälkeen vilkaista gradua päin, ennen kuin Isabella-neitokainen kotiutuu.

Kyselypostauksessa esittämiinne kysymyksiin yritän vastata mahdollisimman pian ja paljon olisi taas kuviakin jaettavana.

Tässä kuitenkin pieni maatuskani isoissa bambisilmissään. <3
Photobucket

Isabella siis kietoutui pitsibolerojakkuuni lauantaina ennen ristiäisiin lähtemistä, kun oltiin vaihtamassa juhlavaatteisiin.
Photobucket

Joka oli siis osa pitsityllijuhla-asuani.
Image and video hosting by TinyPic

Ilman bolerojakkua.
Image and video hosting by TinyPic

Tuo harmaa tyllimekko on kyllä yksi kaikkien aikojen parhaista alelöydöistäni - 5 euroa!
Image and video hosting by TinyPic

Mekko: H&M
Helmet & Pitsijakkubolero: Kiinasta

Nyt täytyy kiirehtiä syömään, laittautumaan ja keksimään illaksi vaatteet, sillä tulin juuri töistä kotiin ja tunnin päästä pitäisi seistä jo kököttämässä Kävelykadulla Nightin edessä. Hauskaa viikonloppua kaikille ja pitäkää peukut pystyssä, että saataisiin liput!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ostatko Isabellalle vaatteita kaupasta? Kauniita vaatteita löytää lapsillekin edullisesti, samoin kun olet itsellesi ostanut. Sinä olet aina niin panostanut ulkonäköösi ja siihen mitä laitat päällesi mutta miksi Isabella on rumissa vaatteissa? Miksi Isabellan tukkaa et laita koskaan kauniiksi vaan repsottaa joka suuntaan? Tiedän ettei tuonikäisellä helposti kampaus pysy mutta joku pinnikin auttaisi tai poninhäntä ta letti. Kampaus kyllä pysyy kun sanoo että prinsessoillakin on, kokemuksesta tiedän ;)

Ihana muuten toi sun mekko ja etenkin pitsibolero <3

ilonasi kirjoitti...

Kiitos kommentistasi, mekko ja pitsibolerokehuista sekä yleisestikin ehdotuksistasi. :)

Isabellalla on kuten minullakin luonnonkiharat, mikä voi näyttää siltä että "repsottaa joka suuntaan". Kovin mielelläni hänelle ponkkareita tai lettejä tekisin, mutta neiti ei anna niiden olla paikallaan. Sen sijaan pantoja ja pinnejä käytetään suht usein.

Yleisesti ottaen mielestäni lapsuus on liian lyhyt ja ulkonäkökeskeisyys ja -paineet kovat nyky-yhteiskunnassamme, joten haluan lapseni antaa olla ilman niitä mahdollisimman pitkään. Kyllä sitä ehtii laittautua myöhemminkin varsin runsaasti. :)

ps. Lisää aiheesta voit lukea tämän postauksen kommenteista: http://ilonasi.blogspot.com/2009/09/kesamuistoja.html