keskiviikko 28. lokakuuta 2009

Dreams come true

Toisinaan unelmat toteutuvat ja kova työ palkitaan.

Mulle kävi niin hiljattain, mutta en ole halunnut hiiskuakkaan asiasta ennen kuin nimet on paperissa, on mustaa valkoisella ja niin edelleen.
Photobucket

Kuulin nimittäin hyviä uutisia: sain oman alani työpaikan julkiselta sektorilta!
Photobucket

Olen tällä viikolla tehnyt jo jotain työtehtäviä ja todella mielenkiintoiselta, haastavalta ja antoisalta vaikuttaa. Mie ihan puhkun intoa. :) Huomenna pääsen vielä työpaikan coktailpuku tasoisille kolmen ruokalajin gaalaillallisille - ihanaa päästä pukeutumaan fiinisti.

Tämä tarkoittaa myös sitä, että voin vihdoin ja viimein ostaa sen SATS-kuntosalijäsenyyden, josta olen haaveillut jo piiitkään. Aiemmin en ole sitä raaskinut hankkia ja olen aina lupaillut itselleni, että sitten jos ja kun saan "kunnon" (oman alani) töitä, niin hankin jäsenyyden. Nyt se päivä on viimein koittanut!

Photobucket

SATS on nimittäin ihan unelma: hieno, laadukas, lähellä tässä keskustassa ja lisäksi siellä on lapsiparkki, joka on itseni kannalta olennaista.

Nyt tuntuu ihan siltä, että sky's the limit. Gradukin on edistynyt ja sen kirjoittaminen on tuntunut pitkästä aikaa ajottain jopa nautinnolliselta.

Photobucket

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

onnea : )

Anonyymi kirjoitti...

Voi onnea onnea tosi paljon! Oon myös valtio-opin opiskelija, joten arvostan kyllä tuota saavutusta tosi paljon:)

-Heidi

Anonyymi kirjoitti...

Onnea onnea onnea! Sinusta saakin kyllä sen kuvan, että tulet elämässäsi menestymään ihan jo asenteesi vuoksi!

Inke kirjoitti...

Heiii, mihinkäs törmäsinkään :P
Onnea ihan tuhannesti tuosta työpaikasta!! <3

- Inkku

Anonyymi kirjoitti...

onnea paljon ja menestystä!

Christaliina kirjoitti...

Ooh..onnea paljon! Haluatko kertoa tarkemmin, millaista työtä meet tekemään? Tietty voit kertoa mulle ihan kahdenkin kesken:) Olen vaan kovin utelias:)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: Voi kiitos kovasti. :)

Anonyymi (Heidi): Kiitos sinullekin paljon ja tsemppiä opintoihisi! Saanko udella, että missä luet valtio-oppia ja oletko tykännyt opiskelualasta? Mukava kuulla, että lukijoideni joukossa on muitakin alan opiskelijoita. :)

Anonyymi: Voi kiitos, saat mut melkeen punastelemaan täällä. :)

Inkku: Hei tyttö! <3

Kiitos onnitteluista, mie oon kyllä ihan kikseissä tuosta työpaikasta. Tsemppiä sullekin opintoihin ja toiv nähään vielä ennen joulua. Mie ilmottelen, kun ollaan taas tulossa sinnepäin. :)

Anonyymi: Kiitos. :)

Christaliina: Kiitos sinullekin ja oli todella kiva nähdä viime viikolla. Ilmottele, kun olet taas maisemisa täällä. :) Titteleni on projektikoordinaattori ja tosiaan julkisella sektorilla, mutta tarkemmin voin kertoa sitten kasvokkain.