perjantai 9. lokakuuta 2009

Questions answered here!

Minulla ei ole koskaan tälläistä ollut, joten päätin lukuisten muiden blogien tapaan laittaa pystyyn kyselypostauksen.

Photobucket

Mieltä askarruttavia kysymyksiä voi esittää torstaihin 22.10 saakka.

Photobucket

Varaan itselleni oikeuden karsia kysymysten joukosta älyttömimmät pois. Onneksi siihen ei ole tarvetta, koska blogini lukijoiden joukossa on vain älykkäitä ihmisiä, eikö niin? ;)

Joten antakaa palaa, kysymyksenne tulevat saamaan vastaukset.

25 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Mitä opiskelet? Millaisiin töihin valmistauduttuasi sitten haet?
Entä kuinka kirjoitat gradua noinkin nuorena, kun onhan sulla lapsikin?

Muuten, pidän blogistasi ja tavastasi pitää sitä. Kaikkea hyvää teille (sulle ja Isabellalle ;))!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä harrastat tai olet harrastanut? Oletko koskaan väsynyt?

Itikka kirjoitti...

Miten päädyitte hankkimaan lapsen noin nuorena?

Anonyymi kirjoitti...

Olet matkustellut paljon. Voisitko kuvitella muuttavasi ulkomaille asumaan? Ja jos, niin mihin maahan muuttaisit(te)? Voisitko kuvitella Isabellan käyvän esim. koulua jossain ulkomailla?

Vai aiotko lapsen takia pysyä Suomessa?

Anonyymi kirjoitti...

Oletteko eronneet lapsen isän kanssa? Jos olette, niin miksi? Jos olette yhdessä, niin koetko löytäneesi sieluntoverisi?

Anonyymi kirjoitti...

Miten lapsen isä suhtautui raskauteesi? Oliko Isabella suunniteltu lapsi vai iloinen yllätys?:)

Mitä kaipaat eniten pohjoisesta (Lapista)?

Voisitko kuvitella asuvasi Helsingin ydinkeskustassa, vai onko haaveissasi enemmenkin palata Lappiin?

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kysyisin blogisi nimestä!

Olen miettinyt tuota muotoilua. Nimesihän on Ilona, miksi siis blogisi nimi on silmien ilonasi eikä esim. silmiesi ilona? Vai onko se vain me lukijat voidaan sitä ihmetellä =) Kieliopillisestihan blogin nimi on väärin =)

Ei muuta! Postauksiasi on kiva lueskella kun kerrot niistä monistä muistakin asioista kuin muodista, vaikka tämä muotiblogi kai onkin!

Christaliina kirjoitti...

(Kai mäkin saan osallistua?) Muistelin, että kuuluit joskus vihreisiin, kuulutko enää? Vai johonkin muuhun? Millaisiin asioihin vaikuttamista pidät tällä hetkellä tärkeänä..?

Anonyymi kirjoitti...

Mikä on parasta Jyväskylässä? Aiotko muuttaa valmistumisen jälkeen pois? Mikä arjessa on hankalinta? Entä mikä kivointa?

Oot ihanan valoisa persoona! Kiitos blogistasi :) Isabella on myös tosi suloinen. Kaikkea hyvää sulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Monissa blogeissa onkin jo ollut jos jonkinlaista meikkipostausta. Eli kysyisinkin nyt siihen liittyen sun meikkauksestasi.

Mitä meikkejä käytät arkimeikissäsi? Entä bilettäessä? Millä perusteella valitset meikkituotteesi ja onko sulla joitain luottotuotteita, mitä et koskaan vaihtaisi? Vaihteleeko meikkisi asujen mukaan vai mennäänkö hyväksi havaitulla perussetillä?

Olihan kysymyksiä! Syksyn jatkoja!

Anonyymi kirjoitti...

Moijj! (:

Mikä on lempivärisi? Mihin väriin mieluiten pukeudut? Monetko housut,hameet,laukut ja kengät omistat? (: niin ja lempiruokasi?

Blogiasi on toodella kiva lukea ja seurata sun ja Isbeliinin elämää((:
Jatka samaan malliin!(:

-Riikka

Anonyymi kirjoitti...

Haa, joku muukin kysyi politiikasta, joten kannampa oman korteni kekoon myös.
Olet usein sanonut, että huomaat itsessäsi oikeistolais (vai kokoomuslais? kuinka vaan, lähes sama asia) piirteitä. Sanot sen kuitenkin hieman häpeillen/vähätellen asiaa. Miksi? Luulisi noin politiikasta kiinnostuneen ihmisen olevan ylpeä omasta poliittisesta suuntautumisestaan.
Luulen myös, että aikaisemmin mainitsemasi opiskelijajärjestöbileet "ilmasella viinalla", olivat kokoomuksen bileet, joissa itsekin olin, mikset sitä suoraan sanonut, vaan peitit sen "opiskelijajärjestöbileillä". Ei kokoomus ole opiskelijajärjestö.
Olen myös lievästi pettynyt siitä, että Lapista kotoisin oleva ihminen ei ymmärrä ajaa Lapin kansan oikeuksia muiden puolueiden leivissä, kuin kokoomuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Opiskelijana rahatilanne on aina vähän tiukilla (itsekin siis opiskelijana todella tiedän). Onko sinulla jotain kikkoja (muuta kuin työnteko opiskelujen ohessa), miten rahat saisi riittämään vähän shoppailuihinkin? Panostatko itse laatuun vai määrään? Onko merkillä sinulle (mitään) väliä? Oletko huomannut eroja laadukkaiden ja halpismerkkien välillä? Missä menee sulla yläräjä hinnassa esim. kenkien/ farkkujen kohdalla?

Hyvää jatkoa teille!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Nyt on meikki- ja vaatepuolestä kyselty, joten kysyisin sun hiuksenhoitotavoista ja -aineista. Onko nykyinen hiusvärisi omasi vai värjäiletkö? Vaihtuuko hiusvärisi esim. vuodenaikojen mukaan?

Entä kuka on tyylillisesti noin muuten sun idoli? Osaatko nimetä Suomesta ketään, jonka tyyliä ihannoisit? Usein kun bloggaajillakin noi tyyli-idolit on ulkomaan eläviä..

Kiva postauksen aihe tämä muuten!

Anonyymi kirjoitti...

Tunnut usein tapaavan kavereitasi, onko Isabella aina mukanasi ja miten kaverit siihen suhtautuu?

Anonyymi kirjoitti...

Oletko vuosien varrella ollut erinäköinen, kokeillut eri lookeja paljonkin? Oletko aina ollut blondi? Oletko luonnostasi noin hoikka? Isabellalla on muuten aivan ihanan sävyiset hiukset! Pitää ensi kerralla varmaan ottaa tyttäresi kuva kampaajalle mukaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kieliä puhut? Mitä haluaisit osata puhua?

Oot ihana!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Etkö ole vielä pintaliidosta ja ulkokultaisuudesta eroon päässyt? Suoraan sanottuna sinun tapauksessasi taitaa olla kyse pikkulapsen tasolle jäämisestä, ei turhauttavaan elämään täytettä esteettisistä nautinnoista hakemisesta!

Toivottavasti annat lapsesi tavata muitakin ihmisiä, ettei hän vaan jää siihen kuvitelmaan, etteikö elämässä olisi mahdollisesti muitakin asioita kuin satunnaisen krääsän kulutus, päällä pitäminen ja siitä kuvan laittaminen blogiinsa!

Jos nyt ei käynyt selväksi, en pahemmin pidä blogiasi juuri minään enkä ah-niin-muodikasta persoonaasi kovinkaan erikoisena.

Anonyymi kirjoitti...

Paljonko kulutat yleensä päivittäin shoppailuun?

Itse menee päivästä riippuen 2-10 h. Mielestäni suomen päivähoitojärjestelmä onkin loistava, sillä sinne voi viedä lapsen pois häiritsemästä kun lähtee shoppaileen!

Hei kiitos sulle!

Anonyymi kirjoitti...

:(

Nuo ylläolevat idiootit on A) joko autuaan tietämättömiä, et ne "loukkaa" tai sanoo jotain, mitä ei tarvis sanoa -> sosiaalisesti vähän jälkeenjääneitä ja ilkeitä tai B) tietoisia ilkeydestään -> vielä pahempi.

No kumpia vaan, mutta sulla on hyvä asenne niihin. Jatka samaan malliin, käyn päivittäin kurkkimassa, josko jotain postausta olisi tullut. Olet persoonana ihanan valoisa ja positiivinen! Mun mielestä muotiblogeissa ei ole pääasia ne vaatteet, persoonaa tykkään seurata ja erityisesti sun postaukset Isabellasta ja tavallisesta arjesta on mielenkiintoisia. Vaikutat mitä parhaimmalta äidiltä ja hyvältä roolimallilta Isabellalle :)

Deletoi vaikka nuo asiattomuudet, ne saa ihan liikaa huomiota, mitä ne haluaakin... Tän mun viestin mukana sitä huomiota tosin myös tulee, mut täytyipähän sanoa... :)

Keep it up girl! :) Ja sori, ei kysymystä tällä kertaa.

-Maria

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

onko vaikeaa asua kaksin pienen lapsen kanssa, kun sun vanhemmatkin asuvat Lapissa asti? Asuuko Isabellan isä samalla paikkakunnalla tai lähellä? Näkevätkö usein?

Itsekin pienen lapsen yksinhuoltajaäitinä näitä asioita joudun miettimään. =)

Nanna kirjoitti...

Millaisena näkisit elämäsi kymmenen vuoden kuluttua? :)

Mm. missä luulet asuvasi, mitä teet elämässäsi ja millaisessa elämäntilanteessa silloin elät. :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten laitat hiuksiasi päivittäin? Entä kuinka usein värjäät/leikkaat hiuksiasi?

Anonyymi kirjoitti...

Onko tyttärelläsi joku kehitysvamma, kun hän näyttää hieman Down-lapselta? Onko hän aivan normaalissa kehitystahdissa muiden ikästensä kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Voi jessus, onko ihmisillä jotain päässä vialla vai miksi pitää kysellä tollasia selvästi loukkaamistarkotuksessa kirjotettuja kysymyksiä!?!?!
Minuu ottaa päähän Ilonan puolesta, koska tiiän varsin hyvin, ettei Ilona oo mikään pinnallinen paskiainen, joka antaa lapselleen huonoa esimerkkiä, vaan kultainen ja välittävä ystävä ja maailman paras äiti pikkuisbukalle. Niinku Ilonaki on muutaman kerran sanonu : tää on vaan blogi, eikä oo tarkoituskaan kuvata kaikkia puolia elämästä, kuka järkevä ihminen edes haluais kertoa kaiken vieraille ihmisille? Joten ihan hölmöä ja naivia kuvitella, että blogi antaa vieraasta ihmisestä täydellisen ja totuudenmukaisen kuvan. Hohhoijakkaa.
Ja toi down-lapsijuttu.. Joo, eipä oo Isbe vammainen lapsi, ja mitä sitten jos olisikin? Voi hyvää päivää :)
Niin, että hyvät päivänjatkot vaan kaikille,
terkuin Jenni, Isabellan kummitäti ja kaverinsa Ilonan puolesta hermonsa menettänyt paapattaja :D