torstai 8. huhtikuuta 2010

Ostoksia, tuliainen ja arvontavoitto

Mie olen viime aikoina ihan tietoisesti vähentänyt kulutustani ja ostamista. Ihan taloudellisista rahan säästösyistä, mutta sitäkin enemmän ekologisista ympäristömotiiveista. En pidä kertakäyttökulttuurista, joten miksi harrastaisin heräteostoksia tai juoksisin viimeisimpien muotivillitysten perässä? Niiden sijaan yritän suosia ajattomia ja klassisia vaatteita, jotka ovat helposti yhdisteltävissä ja kestävät aikaa. Ostan myös todella huomattavan suuren osan vaatteistani kierrätettynä sekä myyn kaikki Isabellalle pieniksi jääneet ja omat vanhat vaatteeni Huuto.netissä ja/tai lahjoitan Punaiselle Ristille.

Pyrin ostamaan vain sitä, mitä todella tarvitsen ja mistä riittää iloa pitkäksi aikaa. Tässä tapauksessa se tarkoitti Isabellalle uutta ReimaTecin välikausitakkia ja -housuja sekä rukkasia. 
Image and video hosting by TinyPic

Ja Espritin poolopaitaa ja sydäntunikaa sekä Name It:n farkkulegginsejä. Huvittavaa, että 2½-vuotiaalla tyttärelläni on farkkuleggarit ja itse en moisia omista. Mutta nuo olivat vain niin pehmeät, mukavan tuntuiset ja joustavat, kun esimerkiksi farkkuja on epämukava pitää päiväkodissa. 
Image and video hosting by TinyPic

Käytiin myös katsomassa Anttilassa sitä Hello Kitty -pyörää, koska olen tosiaan luvannut neitokaiselle ensimmäisen pyörän jahka lumet ovat sulaneet täysin.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Pistin myös pitkästä aikaa tilauksen H&M:ltä tulemaan. Nämä tarttuivat alepuolelta ostoskoriin.
Siniset (!) suorat housut 7,90e. Yritän alkaa pikku hiljaa totutella entiseen inhokkiväriini, painotus sanoilla yritän ja pikku hiljaa. ;)
Photobucket

Tekoturkistakki -70% alessa 19,90e
Photobucket

Leoparditekoturkis -70% alessa 14,90e
Photobucket

Sain myös aivan ihanan tuliaisen lahjaksi tällä viikolla. Nimittäin Dolce & Gabbanan Light Blue-hajuveden.
dolce gabbana light blue Pictures, Images and Photos

Onnikin on potkaissut tällä viikolla, sillä voitin Nelliinan Vaatehuoneen arvonnassa todella kauniin, koristeellisen hiuspannan. Kuvat lainattu Nelliinan blogista.
Photobucket

Photobucket

  Olisikohan siinä tarpeeksi materiaa yhdelle viikolle. Nyt nukkumaan, sillä huomenna on immateriaalioikeuden (tekijänoikeus ja lähioikeudet) tentti.

0 kommenttia :