torstai 29. huhtikuuta 2010

Pienemmän neidin vaatekaapilla

Tässä taloudessa asustaa kaksi neiti-ihmistä, joita yhdistää monen muun jutun lisäksi myös viehätys vaatteisiin. Vaatehuone pullistelee molempien vaatteita, joten päätin esitellä muutaman pienemmän neidin garderobista. Osan olen ostanut itse ja osa ollaan saatu lahjaksi. Isabellan isoisotäti asuu Tukholmassa ja ostelee neidille aina kaikkea ihanaa.

Bella sai ristiäislahjaksi vauvana ensimmäiset Vansinsa (terkkuja N:lle <3), joten tottakai perinnettä on pitänyt jatkaa babyversioista toddler-kokoihin.
Photobucket

Sporttisuutta tälle vauhdikkaalle neidille antavat Adidas ja Puma.
Photobucket

Mekko on US Polo Assn:in.
Photobucket

Hameita ja mekkoja ylipäätänsä löytyy todella iso määrä, harmi vain että ne ovat tavallisina päivinä päiväkodissa vähän epäkäytännöllisiä. Nämä hameet Esprit ja Benetton.
Photobucket

Saa nähdä kauanko nuo housut pysyvät käytössä valkosina. :D Housut, t-paita ja tunika Tommy Hilfiger.
Photobucket

Jokaisen kunnon pikkuporvariäidin jälkikasvun vaatevarastoon kuuluu luonnollisesti Burberry. Täyttänen tämän kriteerin, vaikka nuori opiskeleva yh-äiti olenkin eli yhteiskunnan pohjasakkaa, haha. ;) 
Photobucket

Paidat Burberry ja Donna Karan New York.
Photobucket

Nyt jo talviteloille asetettu toppatakki Christian Dior, jonka tosin melkein voisi kaivaa takaisin käyttöön - Jyväskylässä nimittäin satoi tänään lunta. Ihana keväinen vappusää siis täällä Keski-Suomessa.
Photobucket

Nyt mie lähden kylvettämään neitiä, tai siis vahtimaan pienen vesipedon leikkejä. Huomenna on 8-16 töitä ja illalla olisi tarkoitus lähteä ystävän kutsumiin vappubileisiin. Minua ei jotenkin vappubiletys oikein kiinnostaa, luultavasti muiden kiireiden aiheuttamasta väsymyksestä ja koleasta säästä johtuen. Olinkin päättänyt viettää rauhallista kotivappua ensimmäisen kerran vuosikausiin, mutta Isabellan isovanhemmat tarjoutuivat tulemaan meille viikonlopuksi Jyväskylään ja oikein patistivat minua lähtemään juhlimaan. "Kun nuoren ihmisen täytyy välillä päästä irrottelemaan ja juhlimaan kavereiden kera". Lauantai on kuitenkin pyhitetty Isabellalle sekä neidin mummon ja papan kanssa vietetylle ajalle opiskelijahaalaririehumisen ja vappupiknikin sijaan. Tarkoituksena on mennä Tivoliin, vaikka vastahan me viime lauantaina oltiin Linnanmäellä. Pitää sitä kuitenkin hieman hemmotella tuota pientä tyttöäni. <3 (Jotenkin minulla on sen kaltainen olo, että Bellaa hemmottelee niin isi, mummot, papat, kummit, ystävät ja muutkin aikalailla, haha.)

ps. Yritän skarpata blogin kirjoittelun kanssa jahka kiireet vähän ensi viikolla helpottavat ja päivän asu -kuviakin voisi taas laittaa näytille.

1 kommenttia :

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi: En julkaissut kommenttiasi, koska siinä ei ollut mitään pointtia tai argumenttia. Suosittelisin ironian ja huumorin lisäystä sisälukutaitoosi tai ainakin kiristävän pipon löysäämistä vaikka näin keväään kunniaksi. :)

Hauskaa, että olet jälleen palannut blogiini ilahduttamaan kommenteillasi. Mie olenkin jo ihmetellyt missä sie olet piileskellyt viime kuukaudet. Mukavaa vappua sinulle!