lauantai 17. huhtikuuta 2010

Shaker, grillijuhlat ja Reindeerspotting - siinä ohjelmaa yhdelle viikonlopulle

Jotenkin tuntuu, että kohta tulee kiire. Kello on nimittäin kolme ja neljältä pitäisi lähteä grillijuhliin, joista vielä illaksi jatkan elokuviin katsomaan Reindeerspotting. Tällä hetkellä istun kotivaatteissa, hiukset ponkkarilla meikittä ja tunnin päästä pitäisi olla vielä menossa, mutta ehtiihän sitä vielä.

Tässä nimittäin kuvia eiliseltä Shakerin reissulta tyttöjen kanssa.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ihanainen I, joka muuttaa kohta Helsinkiin kuten niin moni muukin ystäväni on aiemmin tehnyt ja/tai on tekemässä. :(
Image and video hosting by TinyPic

Päälläni minulla oli Gina Tricotin alennusmyynneissä aikoinaan ostettu 4,90e maksanut pitsimekko, joka on kyllä moninkertaisesti hintansa väärti!
Image and video hosting by TinyPic

  Nyt kiireen vilkkaa suihkuun ja laittautumaan, hauskaa iltaa ja viikonlopun jatkoa kaikille! :)

2 kommenttia :

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

En julkaissut kommenttiasi, koska siinä oli mainittu erään ystäväni nimi ja yritän suojella kaveripiini yksityisyyttä. Kuulostaapas salaperäiseltä, haha. :D

Mutta siis kiitos kommentista ja kehuista - tässähän ihan punastuu, hih. Sunkin mekko oli aivan ihana! Oliko teillä hauska loppu ilta? :) Ai niin ja sano vain, jos haluat että poistan sut kuvasta tms.

Tervetuloa visiitille uudestaankin!

Anonyymi kirjoitti...

Okei, ymmärrän kyllä. Kiitti^.^. Joo olihan meillä, tanssittiin ja meitsi lähti sit melko aikasin kotiin kun vielä jaksoin kävellä:D. Oli vauhdikasta meininkiä ainakin allekirjoittaneella. Näytän hieman humalaiselta tossa kuvassa, mutta eipä se haittaa:D.