torstai 1. huhtikuuta 2010

Trenssikausi käynnistää kevään

Mie olen yleensä niitä, jotka kaikista viimeisimpänä siirtyvät villakangastakeista kevättakkeihin tai edes nahkatakkeihin, vaikka kevät olisi jo pitkällä. Tänään mittari näytti Jyväskylässä parhaimmillaan +11 astetta, jonka myötä minunkin mittapuulla oli aika siirtyä kevättakkeihin - ainakin hetkellisesti! 
Trenssikausi todella käynnistää kevään.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Neiti juoksi paikalle ja alkoi Isabella-show, jälleen kerran. On se kumma miten aina, kun otetaan asukuvia, niin neiti on heti kärppänä paikalla. Mutta sitten, jos mie haluaisin varta vasten kuvata Isbeä tai ikuistaa jonkun hetken, niin hän vältteleekin kameraa kuin ruttoa monesti. :D
Image and video hosting by TinyPic

My precious. <3
Image and video hosting by TinyPic

Trenssitakki: Ralph Lauren
Laukku: Longchamp
Nahkavyö: Kirppis
Alla oleva mekko: Kirppis

Minulla oli vaikka kuinka kerrottavaa, mutta nyt ei mitenkään ehdi, kun pitäisi pakata reissua varten ennen nukkumaanmenoa. Lähdemme heti aamusta matkalle pääsiäisen viettoon, joten minusta ei kuulune ennen maanantaita. Mukavaa pääsiäistä kaikille ja muistakaa nauttia alkaneesta keväästä! :)

2 kommenttia :

Viivi kirjoitti...

Mä oon normaalisti kanssa aina viimenen joka luopuu talvitakista, mutta nyt vein pääsiäisenä jo osan talvitakeistani äitin luokse kesäsäilöön. :) Tuo sun trenssin näyttää kivan keväiseltä ja musta vyö tuo siihen just sopivasti ryhtiä! :)

ilonasi kirjoitti...

Viivi: Heh, mukava kuulla, että mulla on kohtalontovereita. Ja kiitos takkikehuista. :) Ois kuule mukava tyttö tavata sutkin joskus ihan livenä, mie ehottelin Ixdulle alustavasti et pidettäs JKL-blogimiitti vaikka toukokuussa.