torstai 16. joulukuuta 2010

Dear Santa, I've been a good girl this year...

Olen yrittänyt kuumeisesti miettiä joululahjatoiveita sen perusteella, että mitä mie tai Isabella oikeasti tarvitsisimme. Isabellalle on jo Joulupukki tuomassa hänelle ensimmäiset sukset ja luistimet. Vaatteisiin hukumme, lelujakin on ja turhaa krääsää en neidin jo entuudestaan täynnä olevaan huoneeseen halua. Alkusyksystä lähtien Bella on toivonut hyrrää ja jojoa, jotka Joulupukki toivottavasti tuo aattona.
 
Photobucket

Itselläni olisi toki lukuisia toiveita, mutta jos pysytään aivan realistisissa ja mahdollisissa, niin mie tarvitsisin ihan aikuisten oikeasti uuden puhelimen. En ole todellakaan mikään tekniikkahifistelijä, mutta minulla on joku ikivanha pikkuveljen ensin käyttämä, joka saattaa välillä pätkiä ja katkaista puheluita aivan yhtäkkiä sekä muuta mukavaa. Lisäksi lahjakortti kasvohoitoon olisi mukava, mutta muita joululahjatoiveita ei ole. Aika säälittävää! Tai ehkä kyse on aikuistumisesta, jolloin joulussa onkin tärkeintä lahjapakettien määrän sijasta tunnelma ja rakkaiden näkeminen. Olenko mie todella jo niin vanha? :D

Tämä John Lennonin "Happy Xmas (War is Over)" kuuluu ehdottomiin lempijoululauluihini.


I've been trying to think what I or Isabella would like to have as Christmas presents. Don't know if it's part of growing up and maturing, but there really isn't many wishes on my list this year. I'm mostly looking forward to the atmosphere and can't wait to see my family again! Even though a new phone for example wouldn't be bad... Oh and that song above by John Lennon is one of my favourite Christmas carols.

0 kommenttia :