keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulupukki asuu Suomen Lapissa!

Joulukuun ensimmäisenä on jo sallittua kuunnella joululauluja ja muutenkin fiilistellä. Minulla on ikävä perhettä, ystäviäni ja ylipäätänsä Lappia. Se ei ole ihme, koska olen käynyt pohjoisessa tasan kerran tänä vuonna ja sekin oli alkukesästä. Onneksi joulunpyhät koittavat pian, jolloin pääsen toivottavasti taas näkemään mahdollisimman monta sukulaista, ystävää, kaveria ja tuttua Rovaniemellä ja sen lähistöllä.

Viimeksi joululomalla 2009 kävimme tietysti Napapiirillä Joulupukin Pajakylässä, jossa vierailin itse asiassa myös tänä kesänä kiinalaisen äitipuoleni kanssa. Ensin kahviteltiin ja vaihdettiin kuulumisia keskustassa.
PhotobucketPhotobucket

Bella ja kummitäti.
Photobucket

Sitten siirryimme Joulupukin viralliseen pääpostiin, jonne on tullut yli 13 miljoonaa kirjettä, korttia tai pakettia. Osoitteena voi olla Korvatunturi, Lappi, Suomi tai vaikkapa North Pole, mutta siitä huolimatta posteljoonit ympäri maailman tuntuvat tietävän hänen oikean osoitteensa Napapiirillä. Kirjeitä on koskettavaa lukea, kun köyhien maiden lapset toivovat vanhemmille työpaikkaa tai sodan loppumista. Länsimaiden lapset taas lähettävät usein pelkän ylipitkän lahjalistansa.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Postissa tapasimme myös tonttuystäväni, jota Isabella vähän ujosteli. T:kin on nyt taas kaukana Karibialla töissä, enkä tiedä tuleeko hän sieltä enää takaisin. Onneksi ehdimme nähdä kesällä.
Photobucket

Pajakylä ja maaginen sininen hetki.
PhotobucketPhotobucket

Itse Joulupukkia emme jaksaneet lähteä tapaamaan tuntien jonon vuoksi, mutta onneksi näemme hänet taas jouluaattona!

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ei hitsit, miten pikkuiselta Isbe näyttää noissa kuvissa! Nyt kun se on jo niiiiiiin paljon isomman tytön oloinen :)
- Jenni

ilonasi kirjoitti...

Jenni, totta puhut. Lapset kasvaa pelottavan nopiasti. Voisiksie tehä vauvan, jota mie pääsisin hoitamaan aina vauvakuumeen iskiessä? :D Soitellaan!