perjantai 10. joulukuuta 2010

Mekkomania karkaa käsistä

Mie olen tunnetusti mekkotyttöjä. Kerran kaveripoikani huusi juhlissa isoon ääneen: "Katsokaa, Ilonalla on housut jalassa!" ja hiljattain työkaverini kysyi käytänkö mie ikinä muuta kuin mekkoja tai hameita. Nuo kommentit ovat mielestäni vähän liioittelua, koska kyllä mie housujakin käytän, eikä esimerkiksi kapeita farkkuja ja nahkahousuja voittaneita ole!

Täysin totta on kuitenkin, että useammin mie puen ylleni mekon tai hameen kuin vedän kaksilahkeiset jalkaani. Vaatekaupoissa innostun heti ensimmäisenä mekoista (tai vaihtoehtoisesti jakuista / takeista) ja olenkin diagnisoinut itsessäni akuutin mekkomanian. Laskin nimittäin juuri, että vaatehuoneen hengareissa roikkuu ainakin 55 mekkoa ja vasta tilasin itselleni H&M alennusmyynneistä kuusi lisää. Nyt minulla on yhteensä noin 61 mekkoa. Ei yhtään enää, on pari liikaa kuten ystäväni toteaisi. Apua!

Joka tapauksessa tässä H&M aleostokseni. Olen ollut pian kaksi vuotta pikkumustien mekkojen ostolakossa ja tämän jälkeen myös punaiset mekot liittyvät samaan ostolakkoon.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tekonahkamekko ehdittiin myydä loppuun ennen kuin kopioin sen kuvan, mutta suurin piirtein tämän tyylinen se on.
Photobucket

Yhteensä aleostokseni tekivät vain 55,15 euroa. Ei paha, mutta mekkomania saa kyllä rauhoittua silti.

---

Kävin tänään tekemässä vuoden toiseksi viimeisen tentin ja nyt edessä on lapsivapaaviikonloppu sekä hurjasti kivoja suunnitelmia. Kohta suuntaan erääseen kokoukseen, jonka jälkeen näen ystävääni ja illalla olisi kaverini yhdistetyt maisteriksi valmistumis- ja syntymäpäiväjuhlat. Taidan kuitenkin jättää ne bileet välistä, koska nyt ei ole juhlafiilis. Lisäksi haluan pistää ajoissa nukkumaan sekä olla huomenna virkeänä nauttimassa viikonlopusta ja hyvästä seurasta.

Ai niin, törmäsin yliopistolla tänään Viiviin, joka oli aivan yhtä herttaisen ja mukavan oloinen kuin blogissaankin. Pitää kyllä järjestää Jyväskylään blogimiitti pian!

2 kommenttia :

Viivi kirjoitti...

Olipa kivasti kirjotettu! :) Ja mä kun ajattelin tehneeni huonon ensivaikutelman tenttistressissäni. :P Mut kiva oli tosiaan tavata ja kiva ois vaikka joskus tammikuussa saada se miitti pystyyn! :)

ilonasi kirjoitti...

Viivi: Mie kerroin vain rehellisesti minkälaisen vaikutelman sinusta sain. :) Ja toiv sun tentti meni hyvin. Ja todellakin tammikuussa vois järkätä vihdoin ja viimein sen miitin! Pitää vain hyvissä ajoin alkaa miettiin sitä, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle.