maanantai 20. joulukuuta 2010

Rentoilua ja lomatunnelman hakua

Viikonlopun omistin pelkästään rentoilulle ja aikatauluttomuudelle. Rankan ja hektisen syksyn jälkeen tuntui hyvältä vain olla kotona, ulkoilla ja leikkiä Isabellan kanssa sekä nähdä muutamaa kaveria. Minulla piti olla viimeinen tentti jo perjantaina, mutta sähläilyjeni vuoksi menenkin tekemään sen vasta tänään iltapäivällä. (En ole aiemmin tehnyt Etenttejä yliopiston tenttiakvaariossa, joten siksi olen vähän hukassa niiden kanssa).

Tentin jälkeen on tarkoitus mennä kaupungille katselemaan ihmisvilinää, salille ja illalla on eräs kaveri tulossa kylään. Nyt täytyy kuitenkin jatkaa iltapäivän tenttiin lukua, joka tuntuu aika tahmealta näin vuoden lopussa. Onneksi pian koittaa joululoma!

Mietin vasta, että onneksi en tilaa mitään muita lehtiä kuin Gloriaa, jonka sai 28 eurolla ja lehtien lisäksi sai kaupan päälle 53 euron arvosta  Elizabeth Arden'in kosmetiikkaa. Näitä lehtiä nimittäin tippuu enemmän ja vähemmän postiluukusta muutenkin. 
Photobucket

On Akavalaista, kokoomuksen Nykypäivää, Ekonomiliitto SEFEn Ekonomia, Kauppalehteä ja SVAL:n Valtiotietelijää. Apua, miten aikuiselta ja asiapitoiselta mie vaikutan näiden perusteella. :D

Tässä vielä eräisiin juhliin Isabellan itse valitsema asu, joka koostui Espritista, Gapista ja ranskalaisista tuliaisista. 
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Nearly forgot the translation, haha. In the afternoon I will have the last exam for this year. Have to admit that at this point of the year I'm slightly exhausted after all the studying, working and responsibilities of being a single mom. Luckily christmas holiday is just behind the corner and vacation will include only relaxing and spending time with family and friends. Have a great week everyone!

0 kommenttia :