keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Joulujuhlat 2010

Mie olen edelleen flunssassa ja todella tylsistynyt. Ärsyttää, kun tällä viikolla olisi ollut kaikkea kivaa ohjelmassa kuten isolla porukalla ravintolaan menoa, pikkujoulut, saunailta ja muuta. Täytyy vain toivoa, että paranen jouluksi, eikä tarvitse lähteä reissuun puolikuntoisena. Ja mistä johtuu sekin, että kipeänä aina tekee aivan jumalattomasti mieli salille vetämään kunnon treeni? Toisaalta terveyttä alkaa kyllä arvostaa enemmän aina kipeänä. Tämä on kuitenkin vain pikkuvilustuminen, eikä onnekseni mitään vakavampaa. Hyvin minulla asiat ovat.

Isabellan päiväkodin joulujuhlia vietettiin viime viikolla. Pikkuneiti oli todella reipas ja innokas esiintyjä sekä laulaja ylpeän äidin istuessa yleisössä.
PhotobucketPhotobucket

Nämä kuvat uskallan laittaa, vaikka niissä on muitakin lapsia, koska he eivät ole selkeästi tunnistettavissa.
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Lukuisien esitysten ja ohjelmanumerojen jälkeen oli piparien syönnin ja mehun vuoro. Lupasin Isabellan mummoille ja papoille ottaa paljon kuvia, koska he eivät luonnollisesti pitkän välimatkan takia päässeet paikalle. Harmi vain, että Bella ei ollut samaa mieltä kanssani. Hän ei ollut yhtään halukas yhteiskuvaan. Lopulta teimme kompromissin, että saan haluamani kuvat - mutta ne otetaan pöydän alla. :D Päiväkodin tädit ja muut vanhemmat varmaan miettivät, että mitä ihmettä, mutta meitä vain nauratti. Näin hurjiin päiväkodin joulujuhliin en olekaan vielä törmännyt, että juhlien päätteeksi päätyisi pöydän alle, haha.
PhotobucketPhotobucket

Päälleni puin H&M punaisen mekon, mutta se olisi pelkästään ollut liian kurveja nuoleva päiväkodin joulujuhliin, joten lisäsin päälle silkkineuletakkini. Niin ja Isabella on kyllä ihana, rakas ja kaunis, mutta mites tuo ilme?
Photobucket

Sellaiset joulujuhlat tänä vuonna, nyt nukkumaan. Toivottavasti huomenna olisin jo ihan terve, muuten mie alan kohta jutteleen seinille. Olen nimittäin jo ikävystyttänyt ystäviäni ja muita jatkuvilla soitteluilla.

Translation. 

I've noticed that I have some foreign readers and since the Google translator is pretty amusing, I thought I could start doing a short summary in English at the end of each post. Today and this week I've done nearly nothing. I've caught a flu and I'm really bored. Last week Isabella's nursery center had a christmas party, which was very lovely. As one might see from the pictures, we had tons of fun. I could actually do some sort of introduction of me in English in the near future, but now it's time to go to bed.

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

(Kommenttia ei tarvi julkaista, tai voit editoida) Hei Ilona :) Nyt on vihdoin pakko kommentoida, kun huomioit ulkomaalaiset lukijasi! Olen siis äitisi ystävä, asun saksassa, ja jotenkin (en muista enää miten) alunperin törmännyt blogiisi. On tosi kiva lueskella teidän kuulumisia ja katsella kuvia! Mukavaa joulunodotusta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana ilme tosiaan Isbellä :D

Olis ollu kyllä niin hauskaa nähdä tuo esitys :) Ehkä ens jouluna sitten!

- Jenni

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Voi miten mukavaa, kun jätit viimein kommenttia! Poikkeahan toki toistekin kirjoittamaan. :) Kylläpä maailma (ja internet varsinkin) on pieni, jos olet äitini ulkomailla asuva ystävä ja jotenkin eksynyt blogiini.

Kiitos oikein kovasti kommentistasi ja todella hyvää joulua sinullekin! :)

Jenni: Joo, mie oon nauranu aika paljon tuolle ilmeelle. :D Ja todellakin sun pitää tulla ens keväänä tai viimeistään jouluna taas kattoo noita esityksiä, ne on tosi hellyyttäviä. <3