keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Keskiviikon jonotusasu

Jonottaminen ei ole lempipuuhaani, mutta mikäs sen mukavampaa kuin jonottaa työpäivän päätteeksi väsyneenä? No vaikka jonottaa työpäivän päätteeksi väsyneenä ja nälkäisenä. Tai vielä parempaa - jonottaa työpäivän päätteeksi väsyneenä, nälkäisenä ja hirveässä päänsäryssä. Tänään siis odottelin tuskaisena ensin postissa, sitten pankissa ja sen jälkeen vielä VR:n lipunmyynnissä. Heti kotiin päästyäni söin ja menin makaamaan piikkimaton päälle toivoen, että veri alkaisi kiertää kunnolla ja pääkipu hellittäisi. Särkylääkkeitä mie olen nimittäin todella huono syömään.

Tässä siis päivän asu, jossa jonoteltiin, odoteltiin ja kärvisteltiin uuden hovikuvaajani Isabellan ikuistamana.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Paita / blouse: Replay, housut / trousers: Zara, kaulakoru / necklage: Seppälä, kello / watch: Just Cavalli, avokkaat / pumps: Dinsko

Todellisuudessa en ollut noin synkissä väreissä liikkeellä, sillä ulkona kaulassa oli oranssi huivi ja takki on punavalkoruutuinen.

Today I've suffered from a terrible headache. I don't want to take painkillers if I'm not truly sick, so I suffered and hoped it would disappear. Nothing that special about this day anyway. After work I had to do boring stuff such as wait in a post office, wait in a bank and wait in the train station to buy tickets. I suppose waiting was the word and activity of the day, haha. Above is also today's outfit. 

2 kommenttia :

Business Woman kirjoitti...

Hei Ilona! Musta on värinä aina hyvä ja tyylikäs ratkaisu tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ja korkkarit tekee asusta kuin asusta astetta tyylikkäämmän. Näin se vaan on! Mutta tuosta jonottamisesta; Postin jonottamista ei oikein voi välttää, mutta pankkiasiat hoituu aikalailla verkon kautta. Samoin VR:n liputkin ostan aina joko verkosta tai sitten lippuautomaatista. En ole niitäkään jonottanut enää pitkiin pitkiin aikoihin. Elämää helpottavia ratkaisuja kaikki!

ilonasi kirjoitti...

Kiitos kommentista ja mielipiteistä. :) Joo, siis mie todellakin yritän kaiken mahdollisen hoitaa etänä verkossa, koska se säästää aikaa paljon. Valitettavasti vain kaikkea ei voi vieläkään 2010-luvulla hoitaa verkossa, joten sen takia joutui menemään paikan päälle sekä pankkiin että VR:lle. :(

Onneksi kuitenkin suurimman osan asioista voi jo hoitaa itselle sopivaan aikaan verkossa. Mukavaa syyskuun jatkoa sinulle Business Woman.