sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Oodi elämän monimuotoisuudelle

Takana on toisaalta todella rentouttava ja toisaalta todella tehokas viikonloppu. Perjantai-ilta ja lauantai pyhitettiin lepäämiselle, ulkoilulle, kaupungilla ja kaupoissa kiertelylle, hyville keskusteluille ja kaverin tapaamiselle. Sunnuntai sen sijaan oli varsinainen tehopäivä, joskin leppoisassa tahdissa.

Isabella eilen kaupungilla iPhonella ikuistettuna (pahoitteluni laadusta)
PhotobucketPhotobucket

Vastapainona minun asukuville neidin itse valitsema ja pukema vaatekokonaisuus. Pienen citygirlin yllä oli Benettonin takki, Vansin kengät, Puman leggisinsit, Marimekon kassi ja Zaran mekko.
Photobucket
Photobucket

Tänä sunnuntai-aamuna minä rippikoulun käymätön ja kirkosta eronnut ihminen vein aviottoman äpärälapseni kirkkoon pyhäkouluun Isabellan pyynnöstä. Itse kirmasin sen ajaksi lenkille ja sen jälkeen kirkolla sai vielä ilmaisen lounaankin. Naureskelin, että seuraavaksi voisi tarkistaa, koska kirkon vieressä sijaitsevassa moskeijassa pidetään lasten koraanikoulua, niin Isabella saisi monipuolista elämänkatsomusta. ;D Ja jos siellä moskeijassakin saisi vielä ilmaista syötävää, niin aina vain parempi, haha. Oodi monimuotoisuudelle - onneksi elämä ei ole mustavalkoista!

Sunnuntai jatkui pyhäkoulun, lenkin ja ilmaisen lounaan jälkeen muun muassa pyykin pesulla, tiskauksella, esseen kirjoittamisella, Isben kanssa leikkimisellä, ulkoilulla, ruokakaupassa käynnillä, varaston järjestämisellä ja Elloksen paketin hakemisella. Tein nimittäin hiljattain pienen tilauksen sinne.

Minulla on ollut niskat aivan jumissa ja kauheita päänsärkyjä, joten toivon ergonomisen tyynyn auttavan.
Photobucket

Lisäksi parit sukkahousut syyspukeutumista piristämään. Nämä kuvat voisin omistaa vaikka sille henkilölle, joka tulee blogiini toistuvasti Googlen hakusanoilla "sukkahousublogi" :D 
PhotobucketPhotobucket

Nyt taidan suunnata iltapesulle ja unten maille, että jaksaa taas pirteänä aloittaa uutta viikkoa.

Nothing that special going on in my life at the moment. Have had a relaxing but active weekend, so I'm ready for a new week. Above are some purchases, which I recently bought. Nothing that special about them either, just an ergonomic pillow (which will hopefully relieve my terrible neck- and headaches which I've had) and new tights to cheer up the autumn dressing. Also above is Isabella from yesterday when we hanged out in the city and shops. 

1 kommenttia :

Salice kirjoitti...

Sukkahousublogi :DD reps
Isbe on kyllä ihana!