sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Kesäkauden päättäjäiset Linnanmäellä

Vaikka kirjoitan blogissani hyvin rajatuista aihealueista (eli yksityiselämä jää ulkopuolelle), niin kirjoitustahdistani voi päätellä paljon. Hiljetessäni ja bloggauksen vähentyessä minulla on joko kova kiire tai sitten elämässäni tapahtuu isoja ja/tai ikäviä asioita. Nyt on valitettavasti kyse jälkimmäisestä. Tämä viikko on ollut melko vaikea ja väsyttävä. Kyse on nimittäin ulkopuolisista asioista, joihin en voi itse mitenkään vaikuttaa, mutta jotka vaikuttavat välillisesti suuresti myös minuun ja elämääni. Nyt on kuitenkin aika tehdä ongelmasta selviytymissuunnitelma ja hiottava taktiikkaa. Tuleen ei koskaan kannata jäädä makaamaan.

Ympäripyöreyksistä palataan elokuun 26. päivään, jolloin Isabella vietti 4-vuotissyntymäpäiväänsä. Se päivä piti luonnollisesti ikuistaa.
PhotobucketPhotobucket

Samana viikonloppuna suuntasimme Linnanmäelle ystäväni kanssa juhlistamaan neljävuotiasta tytärtäni (jonka synttäreitä vietämme vasta 1.10 isolla porukalla) sekä kesäkauden päättäjäisiä. Aloitimme kesäkauden nimittäin vappupäivänä 1.5 samaisessa huvipuistossa, joten sinne oli mukava palata elokuun viimeisenä viikonloppuna.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Linnamäellä kuluikin lähes kuusi tuntia ja riemulla ei ollut rajoja. Kaikki mahdolliset laitteet tuli käytyä läpi.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Neljävuotias syntymäpäiväsankari oli innoissaan.
PhotobucketPhotobucket
Photobucket

My precious. <3
Photobucket

Kahvikupit olivat yksi lempilaitteista.
Photobucket

Kiitos Linnanmäki ratkiriemukkaasta päivästä sekä kiitos myös mahtavalle kesälle hienoista elämyksistä ja kokemuksista!
PhotobucketPhotobucket

Last weekend we visited local amusement park Linnanmäki here in Helsinki together with Isabella and my friend. The day was full of laughter, joy and excitement. We were there mainly to celebrate Isabella´s 4th birthday (since her birthda party will be held only on 1st October), but partly to celebrate also the end of a great summer.  

2 kommenttia :

diamond girl kirjoitti...

oi vitsi, löysin ilona sattumalta sinun blogin ja tajusin, että "hei sehän on ilona" :)
Meillä jäi linnanmäki välistä, mutta särkännimessä kesällä käytiin :)

http://diamondgirl-janika.blogspot.com/

ilonasi kirjoitti...

Voi, onpa kyllä maailma pieni! :) Mukava "kuulla" sinusta ja kiva kun jätit Janika kommenttia.

Me käytiin kesän aikana Korkeasaaressa, Stadikalla uimassa, Linnanmäellä kahesti, Tivolissa Rovaniemellä, kotieläinpuistossa, Suomenlinnassa yms. eli tekemistä ainakin piisasi.

Mukavaa syksyä sulle ja koko teän perheelle ja jätähän toistekin kommenttia, jos blogiini eksyt. :)