tiistai 20. syyskuuta 2011

Perjantain ilta-asua Lapissa ja kaverimuistoja

Lapin reissu meni varsin nopeasti ja mukavasti. Pidennettyyn viikonloppuun mahtui muun muassa etätyöpäivä, ulkoilua, sienimetsäretkeilyä, jumppaa, sukulaisia, perheen kanssa oleilua, vuoden ikäisen kiinalais-suomalaisen sisarpuoleni Xin Linan hoitamista, rakkaita ystäviä, mummon 80-vuotissyntymäpäiväkutsut ja ravintolassa syöntiä. Tämä viikonloppu ja maisemanvaihdos todella piristivät.

Perjantai-iltana suuntasin Rovaniemellä tyttöjen kanssa Wingstoniin ja sieltä Kauppayhtiöön seuraavassa asussa.
PhotobucketPhotobucket
Hame / skirt: kirppis / 2nd hand, paita / blouse: Calvin Klein

Itse illasta minulla ei ole yhtään kuvaa, koska keskityin kuulumisten vaihtoon ja ihanaan seuraan, johon sisältyi paljon naurua, iloa ja muisteluita. Jotenkin hassua tajuta, että me ei olla enää mitään huolettomia teinejä ja kuinka elämä on vienyt kaikkia omiin suuntiinsa. Yksi meni naimisiin ja on kahden lapsen onnellinen äiti, toinen viimeisteee rahoituksen gradua ja miettii seuraavaa siirtoa ja niin edelleen. Minulle on ystävyydessä tärkeää, että voi pitää hauskaa ja hullutella, mutta aivan yhtä hyvin voi puhua tosi syvällisistä ja vaikeistakin asioista. Puhumattakaan luottamuksesta ja tunteesta, kun tietää että aina voi soittaa, jos on joku hätänä. Sama luonnollisesti myös toisin päin - kuuntelen ja autan, jos suinkin vain osaan.

Koska viime perjantaista ei kuvia löydy, tyydyn muistelemaan ja fiilistelemään menneitä näiden tyttöjen seurassa. 

Elokuu 2006 Pipefest eli festarimenoa Vuokatissa
PhotobucketPhotobucket

Marraskuu 2006 Jyväskylässä fuksit Asan keikalle menossa
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket

Lokakuu 2007 Isabellan ristiäisten aikuisten jatkoilta Jyväskylästä
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Huhtikuussa 2008 Bellan kummitäti tuli Vaasasta kyläilemään Jyväskylään
Photobucket

Lokakuu 2008 Rovaniemellä Raappanan keikalle menossa
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Lokakuu 2009 Rovaniemellä M:n ja S:n ensimmäisen lapsen ristiäisten aikuisten jatkot
Photobucket

Old school-hengessä:

"Kaikki frendit kuin perhe ootte mun kaveriliitos
ootte kestäny vaik oon ollu runkku, siitä iso kiitos

kaikki kaverit nyt ja ennen ootte mulle parasta
vaikken sano tätä usein, meitsi teit kaikkii rakastaa

tämä päivä yhdessä iltaan, ahaa
kaikki ennallaan, niinkuin silloin ennen
tutut kasvot mulle hymyilee
joo-o, on kaikki ennallaan"

-Avain (nyk. Asa): Yhdes iltaanThe trip to Lapland went well but fast. During the long weekend I for instance worked, walked outdoors, did some mushroom picking in the forest, exercised, met relatives, spent time with my family, took care of my adorable one-year-old Chinese-Finnish stepsister Xin Lina, met dear friends, ate in a restaurant and celeberated my grandmother's 80th birthday. Overall the weekend was awesome and cheered me up.

On Friday evening I went out to meet my friends, but unfortunately I don't have any pictures of that night other than those two outfit pictures above. Instead of taking photos, I concentrated on socializing, catching up, laughing and having fun with my friends. It's somehow funny to realize that we are no longer careless teenagers and life has taken us all to different directions. Still when we meet, it feels like we had met just yesterday. In friendship overall it's important to me that you can have fun, but also discuss about deep and sensitive issues. Not to mention trust and the feeling that you always have someone there for you, if you are sad and worried.

Since there are no pictures of last Friday, instead I'll memorize events and occasions from the past with these dear girls in 2006-2009.

0 kommenttia :