tiistai 6. syyskuuta 2011

Lisää Isabellan ottamia asukuvia

Nykyajan lapset ovat todella taitavia tekniikan kanssa. Isabella osaa käyttää tietokonetta melko hyvin ja viime aikoina hän on innostunut valokuvaamisesta. Alla siis 4-vuotiaan tyttäreni ikuistama tämän päivän työasu.
PhotobucketPhotobucket
Housut / trousers: Zara, vyö / belt: Dolce & Gabbana, jakku / blazer: Your Face, kello / watch: Just Cavalli, paita / shirt: KappAhl, avokkaat / pumps: Dinsko

Nyt asetun ehdokkaaksi Ekonomiliitto SEFEn hallitukseen, tai tarkemmin sanottuna täytän hakemuksen ja katson mihin se vie. Mahdollisuuksistani en osaa sanoa, mutta yrittänyttä ei laiteta. Aiemmin olen toiminut myös mm. Valtiotietelijöiden liiton eli SVAL:n varavaltuutettuna sekä paljon muitakin hallitus- ja luottamuspaikkoja on ollut. Minua yhteiskunnallinen vaikuttaminen on aina kiinnostanut.

Muuten loppuilta taitaa mennä kotosalla ja kotipihalla leikkipuistoillessa, sillä eilinen BodyAttack tuntuu vielä lihaksissa - sen verran rankkaa aerobista treeniä kun Attack on. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

The children of 21st century are very modern and good with technology. For example Isabella can use computer and internet pretty well and now she's interested in photographing. Therefore are pictures of my today's outfit taken by my 4-year-old daughter. 

I sweated and worked really hard on yesterday's BodyAttack-class on the gym, so this evening I'll rest and go out to a playground with Isabella instead. Have a nice week everyone!

2 kommenttia :

Business Woman kirjoitti...

Onnea vaaleihin! Siellä tarvitaan juuri sellaisia ihmisiä, jotka oikeasti haluavat sinne. Ja jotka uskaltavat sanoa mielipiteensä sekä haluavat kyseenalaistaa olemassaolevaa. Kyvykkyyttä unohtamatta. Tuppisuille ei ole tarvetta päättävissä elimissä.

Riina kirjoitti...

Pienet hovikuvaajat ovat parhaita. ;) Omani tunnollisesti napsivat aina välillä äidistä kuvia, kun itselaukaisimella en saa hyviä kuvia. :)
BodyAttack kuulostaa kivalta, pitäisi joskus kokeilla. Onnea vaaleihin myös minulta!