sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Kiilassa illallistamassa ja Tornin Ateljee Barissa maisemia ihailemassa

Aivan mahtava ilma tuolla ulkona! Tänään käveltiin kaveripoikani kanssa ympäri Punavuorta ja keskustaa samalla mielenkiintoisia keskusteluita käyden. Minusta on todella hienoa, että tuttavapiiriini kuuluu niin erilaisia ihmisiä täysin erilaisine elämäntilanteineen, koska samalla myös oma maailmankatsomukseni avartuu. Esimerkiksi tämä kaveripoikani on boheemi ja lahjakas taitelija, joka juuri kertoi taidenäyttelyyn maalaamisesta ja muusta. On äärimmäisen hedelmällistä välillä viettää aikaa ihmisten seurassa, joiden elämänrytmi ja tavoitteet poikkeavat täysin omista.

Nyt lähdetään leikkipuistoilemaan Isabellan kanssa aurinkoiseen kevätsäähän, mutta tässä on vielä esittelyä viikonloppuni aktiviteeteista. Kalevankadun ja Mannerheimintien risteykseen Stockmannia ja Kolmen sepän patsasta vastapäätä on hiljattain avattu ravintola Kiila, jossa söin illallista.
PhotobucketPhotobucket

Eilen kävin muutamalla drinkillä ensin Tornin katutason American Barissa.
Photobucket

Sekä kaupungin kattojen yläpuolella Ateljee Barissa huikeita maisemia ja valoisaa kevätiltaa ihailemassa.
Photobucket
Kuvat: lainattu

Helsinki näytti todella kauniilta kevätillassa Tornin Ateljee Barissa. Nämä kuvat on otettu yhdeksältä illalla, jolloin ei vieläkään ollut pimeää.
PhotobucketPhotobucket

Tälläisessä asussa olin liikenteessä.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Silkkipaita: Zara, mekko: H&M, laukku: Louis Vuitton, kello: Just Cavalli
Silk blouse: Zara, dress: H&M, bag: Louis Vuitton, watch: Just Cavalli

Toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu ja nauttikaa keväästä!

There is amazing sunny spring weather outside. I was walking around the city of Helsinki, having interesting conversations and enjoying the beautiful day with a friend of mine earlier today. Now we are going to a playground with Isabella, but above are pictures of my weekend's activities. I had a dinner at a restaurant and couple of drinks. One of the bar is located pretty high so you can see the city of Helsinki very well from there. Landscape is amazing! I hope that you too have had great weekend and remember to enjoy the spring.

0 kommenttia :