torstai 12. huhtikuuta 2012

Suomen eri heimot Helsingin yössä juhlimassa

Mitä tulee, kun lappilainen, savolainen, karjalainen ja suomenruotsalainen Kauniaisista lähtevät juhlimaan Helsingin yöhön? Ainakin hulvattoman hauska ilta, kiitos vain seurasta kavereilleni.

Viime viikonloppuna juhlittiin tosiaan porukalla ensin Namussa ja sen jälkeen Cubassa. Minulla ei ole ollut pitkään aikaa niin mukavaa iltaa Helsingissä (hiljattain ollutta Kööpenhaminan työreissua ei luonnollisesti tähän lasketa). Toisaalta nyt tekee mieli ottaa ihan rauhallisesti jonkin aikaa.
Photobucket


Lappilainen ja karjalainen Namussa
Photobucket

C niin kuin Cosmopolitan tai cin cin
Photobucket


"Tilataanhan vielä yhdet, ei oo kiire mihinkään. Juostaan ulos katselemaan elämää. 

Elämä on helppoa, kun huolet unohtaa. Leikitään et huomista ei olekaan.

Juhlitaan aamuun saakka, tanssitaan pöydällä vaikka, hetki tää ei koskaan palaa"
-Heli Kajo: Juhlat


Nyt tenttikirjaa lukemaan ja huomenna sitten töiden jälkeen Turkuun viikonlopun viettoon. Mukavaa viikonloppua kaikille jo etukäteen!

Last weekend I went out with a bunch of friends and had the time of my life, thanks to my friends. Sometimes you just need to party like there is no tomorrow. After that you want to take it easy for a long time. Now I'm going to study for next week's exam and tomorrow we'll travel away for the weekend straight from work. Therefore I'm wishing you all a nice weekend already in advance!

0 kommenttia :