torstai 5. huhtikuuta 2012

Värikkäitä tulppaaneja ja rairuohoa pääsiäistunnelmaa luomassa

Tämä viikko on ollut rento. Onhan ulkona paistanut aurinko, töissä ei ole ollut tulipalokiire ja lisäksi minulla on menossa parin viikon opiskelutauko joka tosin päättyy pian, koska seuraava tentti on 17.4.2012. On ollut erilaisia palavereita ja tapaamisia sekä eräänä päivänä tehtiin töiden jälkeen pikapyrähdys Porvooseen. En ollut koskaan aiemmin käynyt siellä, mutta luulen että Porvoo on vielä kauniimpi kesällä.

Tänään alkavat myös pääsiäisvapaat ja ensimmäistä kertaa varmaan kuuteen vuoteen minulla ei ole tarkkoja suunnitelmia ja reissua tiedossa. Suoraan sanottuna on vähän orpo olo, kun Isabellakin lähtee jo tänään pääsiäisen viettoon pois Helsingistä ja suurin osa kavereistakin on kirmannut mökeille tai tunturiin. Toivottavasti selviän tästä koettelemuksesta, kuten itsenäisen 25-vuotiaan ihmisen kuuluukin. :D Tänään on ohjelmassa kuntosalilla hikoilua ja tyttöjen iltaa Helsingin yössä.

Rentouttavaa ja aurinkoista pääsiäistä kaikille.
Photobucket

This week has been quite relaxing as sun has shone, it hasn't been that crazy at work and I've had a couple of weeks break from studies. Today Easter holiday begins and for the first time in about six years, I don't have exact plans, trip or schedule for it. Quite frankly I'm feeling slightly restless about Easter as Isabella won't be home and most of my friends are leaving Helsinki for the holidays. Hopefully I'll survive like an independent 25-year-old should. :D Today after work I'm hitting the gym for some sweating and later in the evening we're having a girls night out. I'm wishing you all a sunny and relaxing Easter!

0 kommenttia :