maanantai 2. huhtikuuta 2012

Pääsiäisnoidat virpomassa

Eilen koitti kauan odotettu päivä eli palmusunnuntai ja Isabellan ihka ensimmäinen virpomiskerta. Edellisenä päivänä oltiin käyty keräämässä pajunkissat, jotka koristeltiin huolella. Samoin vaatteet ja olemus oli mietitty huolella ja niin oli pikkutrulli valmis virpomaan.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Isabella olisi kyllä voinut kertoa etukäteen, että virpomisella hän tarkoitti sitä, että minunkin piti pukeutua pääsiäisnoidaksi. :D Olen hehkuttanut aiemminkin kuinka hienoa on, että Isabellan varjolla pääsee itsekin kokeilemaan sekä tekemään kaikkea lapsellista ja riemukasta. Oli nimittäin aika hassua monen vuoden jälkeen käydä virpomassa pääsiäisnoitana. Eilinen sunnuntain asuni oli siis tälläinen, haha.
Photobucket
Viittatakki: Eny / Stockmann, aurinkolasit: Marc Jacobs, huivi: Kiinasta, saappaat: Nelly
Robe jacket: Eny / Stockmann, sunglasses: Marc Jacobs, scarf: from China, boots: Nelly

Taktikoitiin vähän ja mentiin lähellä sijaitsevalle asuinalueelle, kun ajateltiin että merenrannalla miljoona-asunnoissa asuvat antavat paremmat virpomispalkkiot. Siellä sitten virvottiin diplomaateille ja muille sekä tehtiin samalla suomalaisen kulttuurin edistystyötä selittäessämme hämmentyneille ulkomaalaisille, että virpominen on pääsiäiseen liittyvä traditio vähän samoin kuin Halloweenina on 'Trick or Treat'. :D

Isabella erään lukaalin edessä, huomatkaa toisessa autossa siniset CD-diplomaattirekisterikilvet.
Photobucket

Osa pikkutrullin virpomissaaliista.
Photobucket

We have a tradition in Finland, which is similar to Halloween's Trick or Treat. So week before Easter on Palm Sunday children dress up like Easter witches and go around the neighborhood with decorated  willow branches wishing everyone a nice Easter and getting a little treat for it. Yesterday was the day that Isabella has been waiting for a long time: it was her very first time to dress up as Easter witch and she had been waiting for it really impatiently. What she hadn't told me was that I had to dress up like Easter witch as well. :D 


It's been years since I've been going around as Easter witch with willow branches before (as a child it was one of my favourite things). Thanks to Isabella, I can experience all these cheerful and childish things again, haha.

0 kommenttia :