keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Greetings from sunny Estonia!

Tässä istutaan Tallink-laivan business loungessa läppärin kanssa, mutta internetyhteys on sen verran hidas, että mitään oikeita töitä tässä ei oikein voi tehdä. Onneksi ajan voi sinäsä käyttää hyödyksi, että voi vastailla työsähköposteihin ja siten hoitaa juoksevia asioita. Kotona Helsingissä kerkeän piipahtaa muutaman tunnin ennen kuin hyppään pohjoisen yöjunaan, joka vie minut Rovaniemelle.

Onneksi matkustaminen on mukavaa ja olen sellainen henkilö, jota liikkeellä olo tavallaan rauhoittaa. Minusta on mukavaa lentokoneessa, junassa, autossa, bussissa tai laivassa istahtaa hetkeksi aloilleen, kuunnella musiikkia ja rauhoittua. Tuijotella vain ulos ikkunasta ohivilahtelevia maisemia ja hengähtää.

Tässä muutamia kuvia tämän viikon Tallinnan työmatkalta. Yövyin kätevästi keskustan Radisson Blussa. 
PhotobucketPhotobucket

Katunäkymää Tallinnasta, jossa on paljon enemmän korkeampia rakennuksia kuin Helsingissä. Mielestäni pääkaupunkiseudun katukuvaan sopisi muutama pilvenpiirtäjä lisää.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tallinnan aurinkoisessa illassa.
Photobucket

Näkymää kaupungin kattojen yllä.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Pitkän päivän ja palaverien jälkeen kerettiin onneksi käydä kuitenkin illallisella ja hetken istumassa, vaikka nukkumatti kutsuikin aikaisin höyhensaarille.
Photobucket

Mukavaa helatorstaita kaikille ja nauttikaa keväästä!

Above are some pictures from my this week's business trip in Tallinn, Estonia. I am actually currently sitting at business lounge of a boat, which is taking me back home to Helsinki, Finland. I have time to be at home for a couple of hours, before I take a night train to Lapland in northern Finland. I can't wait to see my family tomorrow morning! Fortunately I like being on move and traveling, but naturally it's nice to be at home too sometimes. 

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Yksinhuoltaja äitinä, joka haaveilee loistavasta urasta, kysyisin että miten Isabellan hoidot olet järjestänyt työreissujen ajaksi? Ymmärrän että kysymys voi olla melko tungetteleva, mutta käytännön kysymykset näissä asioissa kiinnostavat paljon.

ilonasi kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja kysymyksestäsi, tottakai asiosta saa asiallisesti kysyä (vaikka kovin yksityiskohtaisia vastauksia yksityiselämästäni ei saakaan). :)

Ensinnäkin minulla ei ole kovinkaan paljon työmatkoja tällä hetkellä ja ne suuntautuvat lähinnä pohjoismaihin ja Baltiaan eli lentomatkat ovat lyhyitä (vastuualueellani ovat Suomi + Baltian maat). En tässä elämäntilanteessa pienen lapsen äitinä haluaisi työtä, jossa pitäisi jatkuvasti lentää vaikka Kiinaan tai Jenkkeihin, jonne lentomatkat ovat pitkät ja on aikaeroa yms.

Itse kysymykseesi vastatakseni siteeraan itseäni eilisestä blogtekstistäni: 2Onnekseni minulla on aivan ihania ihmisiä tukijoukoissa apuna ja turvana elämänmyrskyissä, mistä olenkin äärimmäisen kiitollinen."

Lisäksi pitää muistaa, että (lähes) kaiken voi saada, jos vain oikein kovasti haluaa sekä (melkein) kaikki asiat ovat vain järjestelykysymyksiä. Kyllähän esimerkiksi yksinhuoltaja-lentoemäntiäkin on yms. :)