tiistai 8. toukokuuta 2012

Ravintolapettymys Leonardossa, gelatoa Ciao Caffessa ja pakkailua työmatkalle

Pitäisi olla pakkaamassa ja käydä pikaisesti suihkussa, jotta pääsisin aikaisin nukkumaan ja olisin virkeänä huomenna taksin viedessä minut lentokentälle ja pyrähtäessäni työmatkalle. Loppuviikko meneekin Liettuassa ja Latviassa, mitä en pistä yhtään pahakseni. Katsokaa miten upeita kelejä sinne on tiedossa!
PhotobucketPhotobucket

Töissä on ollut melkoista vipinää viime aikoina, mutta onneksi mukavaa tekemistä on riittänyt myös töiden jälkeen. Isäni kyläili meillä Helsingissä eilen ja tänään, mikä oli tosi mukavaa. Oli maailman hellyyttävintä katsoa, kun isäni opetti Isabellaa pyöräilemään ilman apurattaita eilen ollessamme iltalenkillä meren rannalla. Isabellan mentyä nukkumaan meillä oli isäni kanssa todella antoisat keskustelut, jotka sivusivat niin maailmanpolitiikkaa, globaalia taloutta, Suomen metsäkartellia ja vahingonkorvauksia kuin ihmissuhdeasioitakin. Nukkumanmeno siis vähän venyi eilen, mutta oli ihanaa vaihtaa kuulumisia isän kanssa. 

Tänään töiden jälkeen mentiin Leonardoon City Centeriin syömään, mikä oli virhe. Valitettavasti en voi suositella tuota paikkaa kenellekään! 
 Photobucket

Palvelu oli hidasta ja tylyä, ruokamme tarjoiltiin pöytään eri aikoihin (Isabella ja isä saivat ruoat paljon ennen minua, vaikka mielestäni pienelle seurueelle ruoat pitäisi tarjoilla saman aikaisesti tai ainakin lyhyen ajan sisällä), isäni ruoka oli kylmää ja minunkin vuohenjuustosalaatti oli mautonta. En todellakaan ole mikään ravintolakriitikko tai ruokahifistelijä, mutta ei oikeasti kannata mennä tuonne syömään. Lukiessani Leonardon ruoka-arvosteluita Eat.fi:stä, huomasin muidenkin pettyneen tuohon paikkaan, palveluun ja ruokaan.
PhotobucketPhotobucket

Ravintolapettymyksen jälkeen suunnattiin hakemaan takuuvarmasti herkullista jälkiruokaa Ciao Caffesta. 
Photobucket

Aurinkoisella säällä teki mieli kevään kunniaksi jäätelöä tai oikeammin italialaista gelatoa, nam.
 Photobucket

Gelato maistui Isabellalle.
 Photobucket

Ja minulle.
 Photobucket

Herkkusuut herkuttelemassa.
Photobucket

Nyt pitää oikeasti rientää suihkuun ja sitten vain nakkoa matkalaukkuun jotain edustuskelpoisia vaatteita. Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

I should quickly pack and have a shower, so that I could go to bed early and be fresh and full of energy early next morning when taxi takes me to the airport. Rest of the week I'll be on a business trip to Riga in Latvia and Vilnius in Lithuania and I can't complain when looking at the weather forecast above! 

My father visited us yesterday and today from northern Finland. Today we went to an Italian restaurant, but unfortunately it was a big disapointment: we were unsatisfied with both food and service. Afterwards we went to have Italian ice cream gelato for dessert and that was more than delicious! Now I really need to rush but enjoy the spring and rest of the week everyone.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ootko käynyt ottamassa ripsienpidennykset? Olis kiva kuulla niistä enemmän. Hauskaa työmatkaa!

ilonasi kirjoitti...

Kiitos kommentista ja sori, kun kesti hieman vastata. Mutta siis joo kävin muutama viikko sitten ottamassa ripsienpidennykset. :) Pisimmät ovat 12mm. Onhan nämä tosi kätevät, kun aamuisin ei juuri tarvi meikkiä ja heti näyttää huolitellulta yms.