torstai 17. toukokuuta 2012

Pohjoisen yöjunassa matkalla kohti Lappia

Blogistani on tulossa reaaliaikainen matkapäiväkirja, sillä tällä hetkellä näpyttelen tätä tekstiä VR:n makuuvaunussa, joka on pian perillä Rovaniemelllä. En ole ollut kahdeksaan kuukauteen (!!!) Lapissa, joten tuntuu hyvältä ja kovin kotoisalta matkustaa tänne. Ihmisten elämänasenne, murre ja puheen intonaatio tuntuvat tutulta ja samaistuttavalta. Lapissa olen syntynyt ja kasvanut. Tämä on minun henkinen kotini, vaikka olenkin asunut ympäri Suomea muuallakin ja ulkomailla (Kanadassa, Iso-Britanniassa ja Etelä-Afrikassa). Lapissa on mukava käydä, mutta en oikein voisi enää kuvitella asuvani täällä. Toisaalta eihän tulevaisuudesta koskaan tiedä.

VR:n junan langaton verkko ei oikein mahdollista kuvien lataamista, joten laitetaan arkistojen kätköistä parin viikon takaa muutama kuva Isabellasta. Hän on elävä todiste siitä, että pienet asiat elämässä ovat tärkeitä ja merkityksellisiä. Jopa aamupuuron keittäminen mummin kanssa voi olla superjännittävää. :D Isabella voisi toimia myös elävänä mallina Marimekolle, koska hän on heidän tuotteidensa suuri ystävä kuten kuvista näkyy.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Mukavaa helatorstaita ja viikon jatkoa kaikille! :)
My blog is nearly becoming a real time travel blog, because I am currently writing this text at train's sleeping cabin. I will soon arrive to Rovaniemi, which is in northern Finland in Lapland. I haven't been here in eight months (!!!) so I am excited to be back. Lapland is where I was born and raised, this is my mental home even though I have lived in many other places in Finland and abroad as well (in United Kingdom, South Africa and Canada). The attitude to life, dialect and intonation of people here makes me feel very cozy and comfortable. Therefore it is nice to visit Lapland, but I couldn't see myself living here anymore. On the other hand one never knows about future.

The wireless connection of the train doesn't enable picture dowloading, so therefore above are some pictures from the archives. Isabella is a living prove that small things in life are important and even cooking porridge in the morning together with granny can be super exciting! Have a nice Thursday everyone! :)

1 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun Isabukka on söpski näissä kuvissa :) Ja tuntuu, että se tyttö vaan kasvaa. Nähdään pian, viimeistään kesäkuussa, kun I asuu sit siellä! :)
-J