torstai 24. toukokuuta 2012

Monta rautaa tulessa ja kesäistä asua

Vaikka tykkäänkin vauhdista, niin tällä viikolla on ollut lähes liian monta rautaa tulessa. Töissä on ollut melkoinen vipinä ja illat ovat menneet milloin missäkin juostessa ja asioita hoitaessa. Onneksi rentouttava viikonloppu mukavine suunnitelmineen on kuitenkin kulman takana. Huomenna töiden jälkeen avataan ystäväni kanssa kesäkausi kunnolla, sillä mennään vuoden ensimmäisille festareille Rentofestiin Vantaalle, mistä olen aivan innoissani!

Viime aikoina on ollut niin paljon tohinaa, ettei ole oikein ehtinyt tajuta tai sisäistää, että kesä on viimein täällä. Joka paikassa on vihreää, kasvit kukkivat ja säiden jumalat hemmottelevat lämpimillä ilmoilla. Auringonsäteet lämmittävät vielä illallakin, kuten näissä kuvissa eilen.
PhotobucketPhotobucket
Mekko: Vero Moda / Asos, kello: Dolce & Gabbana
Dress: Vero Moda / Asos, watch: Dolce & Gabbana 

Kesäisen aurinkoista viikonloppua kaikille jo etukäteen!

Even though I like active life, I have to admit that this week has had too much speed and I have got too many things on my to do-list. It has been busy at work and evenings have just flashed by as I have taken care of many different tasks. Fortunately relaxing weekend with nice plans is just behind the corner. Tomorrow after work summer season will truly begin as we head to an outdoor music festival together with my friend. Above is also my outfit from yesterday. Summer is finally here and that makes me really happy. 

0 kommenttia :