perjantai 4. toukokuuta 2012

Vappu 2012: Havis Amandan lakitus ja piknik Kaivopuiston Ullanlinnanmäellä

Keskiviikko-ilta ja eilinen aamupäivä menivät aika syvissä vesissä, mutta sitten alkoi helpottaa ja elämä taas hymyillä. Minusta on kuitenkin äärimmäisen tärkeätä käydä kokemansa tunteet rauhassa läpi olivatpa ne sitten iloa, surua, raivoa, onnea, pettymystä tai riemua. Ongelmiin ei silti saa jäädä rypemään, koska itsesäälissä kieriminen ja murehtiminen ei auta ketään. Sen sijaan on hyvä käsitellä asia läpi, miettiä mitä siitä voi oppia ja mennä sitten eteenpäin.

Amatööri lifecoachauksesta viimein vappuuni, joka oli rauhallinen, mutta sosiaalinen. Jo toisena vappuna peräkkäin olin täysin selvinpäin, mutta se ei iloa vähentänyt tai riemua heikentänyt. Vappuaattona käytiin katsomassa Havis Amanda-patsaan lakitus Kauppatorilla.
Photobucket

Väki oli iloisissa juhlatunnelmissa.
PhotobucketPhotobucket

Ja niin oltiin mekin.
PhotobucketPhotobucket

Vappukaksikko vauhdissa.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket


Nahkatakki ensimmäistä kertaa tänä keväänä päällä. Musta nahka tuo mielestäni kivasti kontrastia hempeään roosaan tylliin.
Photobucket
Mekko: Vero Moda, jakku: Gina Tricot, (teko)nahkatakki: Zara, laukku: Guess
Dress: Vero Moda, blazer: Gina Tricot, fake leather jacket: Zara, bag: Guess


Vappupäivänä otettiin suunnaksi Ullanlinnanmäki Kaivopuistossa, joka oli täynnä ihmisiä piknikillä.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Aurinkoinen sää suosi ja maisemat olivat upeat.
PhotobucketPhotobucket


Piipahdin myös kokoomuksen teltalla.
Photobucket

Ja sitten oli aika nautiskella ystäväpariskunnan tekemästä herkullisesta piknikistä, johon kuului muun muassa vohveleita vaniljakastikkeella ja mansikkahillolla, itse tehtyä salsakastiketta, tortillasipsejä, salaattia, croisantteja, lihapullia, salaattia ja marinoituja herkkusieniä. Nam! Tässä vaiheessa osa ruoista oli jo nautittu.
Photobucket

Oli ihana nähdä pitkästä aikaa opiskelijakavereita. Harmi vain, että alueella ei oikein puhelinverkot toimineet, joten en nähnyt läheskään kaikkia, joita olisin halunnut, kun heitä ei saanut kiinni.
Photobucket

Pikkukeijulle vohvelit maistuivat.
Photobucket

Vappupäivänä piti tietysti olla jotain punaista päällä.
Photobucket
Aurinkolasit: Marc Jacobs, huivi: Lissabonista, Portugalista, tikkitakki: H&M
Sunglasses: Marc Jacobs, scarf: from Lisbon Portugal, jacket: H&M

Toivottavasti teilläkin oli yhtä aurinkoinen vappu kuin minulla. Mukavaa viikonloppua kaikille!

May Day celebration is a big carnival type of party especially for students. It's time to celebrate spring, have picnics and be cheerful. In Finland it does not really have much to do with the actual Labour Day or labour unions. Above are pictures from my celebrations of May Day Eve and the actual day. I met plenty of my friends and enjoyed the lovely sunny weather over a picnic etc.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

ihana ku siivet on saaneet uuden elämän isbellä (: oon itekin muutaman vapun niillä viilettänyt ihan samoilla mestoilla jopa ! n

ilonasi kirjoitti...

N, tehän ootte muutenkin Isben kanssa sellaisia tyylisamiksia. ;) Oli ihana nähdä lauantaina ja toivottavasti ei väsyttänyt liikaa töissä sunnuntaina! Nähään taas ja ollaan yhteyksissä. <3