keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Viime vappuna Linnanmäellä ja raskaita mietteitä

Toivottavasti teillä meni vappu mukavasti. Itse vietin sitä Isabellan kanssa rauhallisesti, mutta mukavissa merkeissä. Maanantaina käytiin katsomassa Havis Amandan lakitus Kauppatorilla ja lauantaina istuttiin koko päivä opiskelijakavereiden kanssa piknikillä Ullanlinnanmäellä. Minulla olisi siis ollut kaikki eväät onnistuneeseen vappuun, mutta valitettavasti kuulin todella ikäviä ja musertavia uutisia vappuaattona. Uutiset herättivät minussa melkoisen tunnemyrskyn, minkä vuoksi hartioillani on jälleen ollut painavaa taakkaa ja päässä raskaita mietteitä. Olen vieläkin hieman poissa tolaltani.

Sen vuoksi en nyt jaksa kirjoittaa pidempään tai siirtää vappukuvia koneelle. Saatte tyytyä viime vuoden 2011 vappukuviin Linnanmäeltä. Nämä riemuisat ja elinvoimaiset kuvat todistakoon, että kyllä se elämä aina voittaa ja kaikista vastoinkäymisistä vahvistuu. Joskus vain miettii, että kuinka vahvaksi tässä oikein pitää tulla? Tarkoitukseni ei nimittin ole voittaa Peppi Pitkätossua Maailman vahvin tyttö-kisassa.

Eräs ystäväni totesi eilen kyynel silmäkulmassaan, että olen hänen mukaansa yksi vahvimmista ihmisistä, joita hän tuntee. Toinen ystäväni taas kirjoitti minulle Facebookissa juuri näin: "Jos ihan kauhean haavoittuva olisit, niin olisit kyllä jo vuotanut kuiviin. Sinulle kun niitä iskuja on aika lailla kasaantunut."

Onneksi elämä aina lopulta kantaa ja huominen vie tulevaa kohti. Huomenna se viekin kohti syntymäpäiviäni. Huomenna olen 26-vuotias ja toivottavasti eilistä viisaampi.

Linnanmäki vappupäivänä 1.5.2011.
PhotobucketPhotobucket

Bella Bambina <3
Photobucket

Karusellin pyörteissä.
PhotobucketPhotobucket

Metrilakua auringonpaisteessa - kyllä se elämä on loppujen lopuksi aika makeaa.
PhotobucketPhotobucket

Huomenna on uusi päivä ja hyvä niin. Mukavaa viikon jatkoa ja huomista kaikille! :)

I heard some bad news on Monday and those got me quite emotional. I don't want to get in to details, I'm just hoping that tomorrow will be a better day. Instead please see above some pictures from our May Day celebrations last year 2011 at an amusement park. This year's pictures are also coming up soon, please be patient. I just needed a couple of days to digest this all. By the way, tomorrow is also my birthday. I'm turning 26 years, unbelievable! Have a nice week everyone! :)

0 kommenttia :