torstai 28. kesäkuuta 2012

Devil might wear Prada, but I carry it: meet my new Prada Saffiano bag

Jotkut saattavat muistaa, että vielä pari-kolme viikkoa sitten minulla oli todella kiire erityisesti opintojen ja työmatkojen vuoksi. Eri kurssien deadlinet, tentit ja työreissuturneet olivat kasaantuneet lähekkäin, joten kevät oli ajottain väliaikaisesti melkoista pyöritystä. Siitäkin onneksi selvittiin (sitä paitsi väliaikaisesti pyöritys on ihan kivaakin pienissä annoksissa) ja nyt olenkin viimeiset pari viikkoa ottanut rennommin. Töiden jälkeen olen keskittynyt viettämään sosiaalista elämää, tapaamaan ihmisiä, nauttimaan kesän riennoista ja tapahtumista sekä urheilemaan. 

Kirjoitin aiemmin arjen tasapainoilusta äitiyden, uran, opintojen ja sosiaalisen elämän välillä, mikä on luettavissa täältä. Tuossa postauksessa mainitsin, että ajoittain voi väliaikaisesti olla tiukempia ajanjaksoja, jotka kestävät viikosta kahteen, mutta sen jälkeen otan sitten rennommin. Tiukan ajanjakson, kovan aherruksen tai tavoitteiden saavuttamisen jälkeen myös palkitsen itseni jollain harkitulla tavaralla, matkalla tai elämyksellä. 

Nyt onkin tullut palkitsemisen vuoro uutteran kevään päätteeksi: sunnuntaina matkustan Makedoniaan viikoksi helteistä nauttimaan ja eilen saapui kovasti odotettu paketti. Sisältönä oli upea Prada Saffiano-laukku, jota olen jo pitkään ihastellut.
PhotobucketPhotobucket

Tätä klassisen tyylikästä laukkua olen tosiaan jo kauan katsonut sillä silmällä ja nyt huolellisen harkinnan jälkeen ostin sen omakseni.
PhotobucketPhotobucket

Ennen kuin joku ehtii julistaa laukkuni väärennökseksi (terveisiä tietyille anonyymeille!), niin korostettakoon, että itse olen mieluummin ilman kuin suosin feikkejä. Tämänkin laukun mukana tulivat luonnollisesti aitoustodistukset ja muut dokumentit Pradalta.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Uusi rakkauteni –  toivottavasti suhteemme on pitkä ja kestävä. 
Photobucket

Tänään kääntyvät suupielet väkisinkin hymyyn: uusi Prada Saffiano-laukku kainalossa palkintona onnistuneesti hoidetusta kevään aherruksesta ja tavoitteiden saavuttamisesta, viiden viikon kesäloma alkaa huomenna, viikonloppu on kulman takana ja sunnuntaiaamuna lennetään Makedoniaan. Aivan mahtavaa!

Some of you might remember that a couple of weeks ago my life was pretty hectic and packed with different things. I had business trip tour to Baltic countries, exams and University course deadlines among other things within a short period of time. I have written earlier about balancing between motherhood, career, studies and social life and the main thing is to do everything in proportion. Naturally I also sometimes have extremely tight schedules for two-three weeks, which truly take their toll on me. But fortunately those extremely tight periods only last some weeks and after that it gets easier and I also take more time for myself. Then it is also time to reward myself for achieving goals and making it. 

After demanding spring season and achieving my goals, it is reward time. I pampered myself with Prada Saffiano -bag and a vacation to Macedonia. Today I have got plenty of reasons to smile: I have gorgeous new Prada bag, five weeks summer holiday starts tomorrow, weekend is behind the corner and on Sunday morning we fly to Macedonia. Life is pretty amazing I must say!

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, onpa upea laukku! :)

ilonasi kirjoitti...

Voi kiitos Katariina ja mukava, kun jätit kommenttia. :) Miekin oon aivan ihastunut uuteen laukkuuni ja erityisesti mieltä lämmittää se, että tietää tehneensä kovasti töitä tuon "palkinnon" eteen.

Mukavaa kesän jatkoa sinulle!

Taru kirjoitti...

Oi tuo laukku on upee! :3 Minäkin haluan! :)

Anonyymi kirjoitti...

Todella todella kaunis! Mitä kokoa laukkusi on? Oletko todennut nyt käytössä hyväksi?
Olen ajatellut samaa laukkua mutten oikein tiedä kumman koon valitsisin 23 vai 35.

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Ihanan laukun olet hankkinut. Mikä malli ja väri tuo ihanuus mahtaa olla?

Kata kirjoitti...

Moikka! Tosi kaunis laukku on kyllä.. Olen itse harkinnut samaa laukkua ja haluaisin kysyä miten laukkua tulisi hoitaa?

Ilona Ylinampa kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kommenteistanne ja kysymyksistänne. :)

Malli on Saffiano ja se on kyllä ollut tosi helppohoitoinen. :) Reilu vuosi ollut käytössä, eikä näy yhtään käytön jälkiä. Ennen käyttöön ottoa suihkutin pintaan lialta ja kosteudelta suojaavaaa ainetta ja annoin sen kuivua kunnolla. Muuten en ole sitä hoitanut, mutta tietysti välttelen räntäsateella tms. käyttöä ja pyrin suojaamaan myös vesisateelta sekä kuivaamaan paperilla tms. heti mahdollisen käytön jälkeen.

Suosittelen kyllä tuota Pradan Saffiano totea, koska on todella iätön ja klassinen laukku. :)

Anonyymi kirjoitti...

Mikä väri tämä on?