perjantai 15. kesäkuuta 2012

Kesäistä festaritunnelmaa Rentofesteillä ja tänään Boomboxissa

Sain sähköpostia, jossa tarjottiin kahden päivän avecillisia kutsuvieraslippuja uudelle Boombox-festivaalille. Rap ja hip hop-musiikista pitävänä innostuin tietysti, joten tänään töiden jälkeen suuntaan Suvilahteen fiilistelemään keikkoja ja nauttimaan kesästä yhdessä ystäväni kanssa. Boombox on uusi urbaani kaupunkifestivaali, joka kokoaa yhteen suomalaiset hip hopin ja reggaen kärkinimet tänä viikonloppuna. Tapahtumassa esiintyy yli 30 artistia ja musiikin ohella ohjelmistosta löytyy myös mm. beatboxingia, graffiti-workshoppeja ja breakdancea.
Photobucket

Kesä on vasta alussa ja nämä ovat jo toiset festivaalit, joista pääsen nauttimaan. Toukokuun viimeisenä viikonloppuna kolme viikkoa sitten fiilisteltiin nimittäin Vantaalla Rentofesteissä erään toisen ystäväni kanssa.

A alueen ulkopuolella.
Photobucket

Kesällä ulkona istuskelu on toki mukavaa, mutta hieman paremmin oltaisiin voitu valita tuo paikka. Siinä oli nimittäin hirveästi nokkosia ympärillä, auts! :D
PhotobucketPhotobucket

Festarialueelta aivan alkuillasta, jolloin porukkaa ei ollut vielä kovin paljoa. Illan myötä paikka täyttyikin enemmän.
PhotobucketPhotobucket

Eräs illan kohokohdista oli suosikkini Asan keikka, jota fiilisteltiin molemmat ystäväni kanssa aivan täysillä. Olen ollut yläasteella Asan (silloin Avain) ensimmäisen levyn Punaisen tiilen ilmestyessä ja fanittanut artistia siitä saakka, joten oli nostalgista kuunnella festareilla kesäillassa Punaista tiiltä tai Roihuvuorta.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

A festarifiiliksissä
Photobucket

Allekirjoittaneellakin oli fiilis katossa.
Photobucket

Itse rakastan baareissa ja keikoilla tanssia sekä fiilistellä musiikkia, eikä tämäkään kerta ollut poikkeus. Huomatkaa muuten, että niin A:lla kuin minullakin oli korvatulpat. Muistakaa tekin suojella kuuloanne kesäriennoissa!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Minulla oli aivan hulvattoman hauska ilta ystäväni A:n kanssa, kiitos vain neitokaiselle seurasta. <3
PhotobucketPhotobucket

Illan viimeinen esiintyjä oli Paleface
PhotobucketPhotobucket

Onneksi nuo ei ole oikeita tatuointeja. :D Illan päätteeksi saimme muitakin hyviä ideoita, kuten muun muassa liftata Vantaan Hakunilasta Helsingin keskustaan ja kirmata kukkapellolla, haha.
PhotobucketPhotobucket

Mukavaa viikonloppua kaikille ja nauttikaa kesän riennoista olivatpa ne sitten rauhallisia tai vauhdikkaita!

Three weeks ago I went to the first music festival this year with a friend of mine and we had a blast! Above are pictures from there. I am really fortunate because summer is just starting and today after work I am attending already second music festival this summer, as I was offered free two day VIP-tickets for me and one avec to a local music festival Boombox. Have a great weekend everyone!

0 kommenttia :