tiistai 26. kesäkuuta 2012

Urbaani kaupunkijuhannus Helsingissä

Vietin tänä vuonna elämäni ensimmäistä juhannusaattoa Helsingissä. Onnekseni tämä keskikesän yöttömän yön juhla oli sopiva yhdistelmä iloista juhlimista perjantaina ja rauhallista rentoutumista maalla Kirkkonummella lauantaina juhannuspäivänä.

Juhannusaattona mentiin ensin Sinebrychoffin puistoon eli Koffariin Punavuoreen.
PhotobucketPhotobucket

Sieltä päätimme mennä moikkaamaan muita kavereita Tokoinrantaan Kallioon. En ole ikinä nähnyt Helsingin keskustaa tai raitiovaunua niin tyhjänä.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Tokoinranta on yksi lempipaikoistani: siellä on tullut istuttua piknikillä ja leikittyä Isabellan kanssa leikkipuistossa. Lisäksi rakennukset ovat todella kauniita.
Photobucket

Ihanat tyttöset A ja S – niin ja taustalla komeilevat rakennukset.
PhotobucketPhotobucket

Lisää kaverikuvia kesäisissä maisemissa. (Onneksi olin laittanut alle shortsit, niin kuin aina teen lyhyiden helmojen kanssa)
Photobucket

PhotobucketPhotobucket

Sitten oli aika nauttia herkullisista piknikeväistä.
Photobucket

Sekä skoolata kesälle ja juhannukselle.
Photobucket

Kesätytöt
Photobucket

Virkistävää, kun kaikkialla on niin vihreää ja vehreää.
Photobucket

Oli ihanaa viettää juhannusta huippuseurassa kavereiden kanssa.
Photobucket

Illemmalla alkoi tulla vähän viileämpi, joten lähdettiin takaisin keskustaan hakemaan lisää vaatetta. Tässä siis kuusikymmentäluvun henkinen juhannusneito urbaanissa ympäristössä.
PhotobucketPhotobucket

Kovin moni ravintola ei ollut juhannusaattoiltana auki, joten gourmet-aterioiden sijasta päädyimme Eerikin pippuriin falafeleille. :D
Photobucket

I Eerikin pippurissa.
Photobucket

Syömisen ja vaatteiden haun jälkeen mentiin taas keskustasta takaisin Kallioon istuskelemaan värikkääseen seurueeseen, johon kuului sekä paljasjalkalaisia kalliolaisia, brasialialainen että meitä periferialta kotoisin olevia. :D
Photobucket

Sellainen oli siis juhannusaattoni tänä vuonna kaupungissa. Huvittavinta ja yllättävintä oli, kun Tokoinrannassa entuudestaan tuntematon Vaasassa asuva tyttö kysyi, olenko se Ilona, joka oli ehdolla Rovaniemen kunnallisvaaleissa vuonna 2005. Aika hassua törmätä Helsingissä Vaasassa asuvaan henkilöön, joka kysyy olinko kunnallisvaaliehdokkaana seitsemän vuotta sitten Rovaniemellä. Pieni ja yllättävä on maailma. :D
Photobucket

As I told earlier, this year was my first urban city midsummer in Helsinki. Previously I have often been at country side, but this year I decided to try something different and had a blast. I hung out with friends, had a picnic, sat at many parks and overall enjoyed the fact that summer is here. After long and dark winter everything just feels so fresh and exciting.

0 kommenttia :