torstai 27. elokuuta 2009

Intialaista safkaa ja Marilyn-fanitusta

Otsikkoon tiivistyy ytimekkäästi päiväni.

Rakastan intialaista ruokaa ja oon Marilyn fani. <3
Photobucket

Näin pitkästä aikaa erästä kaveriani ja mentiin Shalimariin syömään.

Beef Rezala (naudanlihaa jogurttikastikkeessa) ja Vegetable Korma (tuoreita kasviksia miedossa kerma- ja jogurttikastikkeessa). Oltiin ahneita ja otettiin molemmille omat Naan-leivät!
Photobucket

Namia oli!
Photobucket

Asuna tänään

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Jakku: Zara
Marilyn-paita: lahjaksi saatu
Hame: Gina Tricot / kirppis
Korkkarit: Anttilasta 5eurolla :D
Ruusukorvikset: Topshop / Lontoo
Niittivyö: kirppis

3 kommenttia :

eph kirjoitti...

Aijai, näyttää jopa vähän liian herkulliselta.. Täytyy joskus käydä testaamassa ko. ravintolaa.

aha kirjoitti...

Ihana asu varsinkin toi Marilyn paita!Kivasti sopii tuo niittivyö(joihin olen hulluna)paidan ja hameen kanssa.Yksinkertaisen tyylikäs asukokonaisuus!Olis kiva tietää mistä paita on ostettu, mutta tuskin nyt selviää, kun olet saanut sen lahjaksi. Luen tällä hetkellä Donald Spoton elämänkertaa Marilynistä. Tänään aion katsoa dvd:ltä Herrat pitävät vaaleaveriköistä =)

ilonasi kirjoitti...

Eph: Se ruoka OLI tosi hyvää! Suosittelen kyllä tosi lämpimästi sitä Shalimaria, joka on Matkakeskuksessa. Kannattaa kokeilla! :) Ja tosi kiva kun jätit kommenttia ja liityit vielä lukijaksikin!

Aha: Voi kiitos. :) Asu syntyi ihan extemporena muutamassa minuutissa (tosin niin mun asut lähes aina :D), kun halusin kokeilla jotain vähän uudenlaista. Itekin tykkäsin kovasti.

Ja Marilyn! <3

Mieki oonn tainnu lukia jotain elämänkertaa naisesta ja kattonukki suurimman osan hänen elokuvistaan. Valitettavasti paidan alkuperästä en yhtään tiedä, kun olen saanu sen synttärilahjaksi. :( Jostain nettikaupoista kannattaa yrittää ettiä.