tiistai 4. elokuuta 2009

Japanilaiset turistit terassilla eli blogimiitti jyväskyläläisittäin

Mie oon ollu ihan tosi ahkera tänään. Oon mm. kirjottanu monta tuntia (!) opiskelujuttuja koneella, pyykänny, leikkiny Bellan kanssa, siivonnu vaatehuonetta ja kirppikselle menevää tavaraa sieltä, puhunu rakkaan ystäväni kanssa ja urheillu. En kuitenkaan nyt tullut höpöttämään päivästäni, vaan eilisestä kuvien kera.

Japanilaiset turistit terassilla eli blogimiitti à la Jyväskylä

Paikalla meitä oli 9 tyyppiä, enkä ketään ollut nähnyt tai tuntenut entuudestaan. Itse asiassa oli vähän tirkistelijä olo, kun monen blogia olin lukenut jo entuudestaan. Tai siis oli hassua istua periaatteessa tuntemattoman ihmisen vieressä, jonka elämästä kuitenkin jo tiesi jotain. Tajuattekohan mitä mie tarkotan?:D

Nähtiin siis Aren aukiolla, jonne mie jopa kerkesin ajoissa kauhiasta kiireestä huolimatta.
Photobucket

Siirryttiin Amarillon terassille.
Photobucket

Mun pitää oikeasti lopettaa mun oman kameran dissaaminen, koska se on ihan hyvä kamera, vaikka ei järkkäri olekaan. Eikä se sitäpaitsi ole kameraparan vika, että mie en vaivaudu tutustumaan ohjekirjaan ja säädä asetuksia kohalleen. :D haha. Mulle nimittäin selvisi eilen esimerkiksi se, että mun kameraan voi myös laittaa sarjalaukaisin-asetuksen päälle. Olo on kuin valaistunut, kiitti vinkistä!
Photobucket

Meillä oli syvälliset keskustelut - ja ennen kuin joku nyt nauraa siellä, niin voin paljastaa, että ei puhuttu vaatteista tai muodista yhtään mitään! Kaikesta muusta kylläkin ja juttua riitti. :)
Photobucket

Nautittiin myös hengen ravinnon lisäksi vähän jotain ravitsevampaakin.
Photobucket

Lisää kaunokaisia.
Photobucket

Lähtiessä otettiin ryhmäkuva.
Photobucket

Tai itse asiassa kaksikin.
Photobucket
Paikalla oli vasemmalta lukien: Frida, Christina, Johanna, Sara, MouMou, mie, Noora, Sunshe ja Aliliisa.

Oli tytöt kiva tutustua. Otetaan pian uusiksi ja sillon tietty kaikki muutkin jyväskyläläiset ja muut kynnelle kykenevät messiin! :)

ps. Jos joku ihmettelee otsikkoa, niin me oltiin kirjaimellisesti kuin japanilaiset turistit terassilla.
Photobucket

Kaikilla oli kamerat kädessä.
Photobucket

Enkä edes liioittele yhtään. :D
Photobucket

Kuvia omien lisäksi myös Fridalta, Johannalta ja Saralta.

6 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Haha, tuo selityskuva on kyllä huippu!:D

Sunshe kirjoitti...

Ja mä en ymmärrä miten onnistun venkuroimaan käsieni kanssa :) varmaan tossa yhdessä kuvassa missä muut syö pumminachoja, mietin uskallanko ottaa :D

Mut ihan nappiin mennyt otsikko!

Ilona kirjoitti...

Voi vitsit, miksi ihmeessä me täällä Helsingissä ei saada mitään miittiä aikaiseksi? Olisi niin kiva tavata muita bloggareita, vertaistuki kun on aina tervetullutta :)

ilonasi kirjoitti...

MouMou: Niin on, mut meillä kyllä sitä juttua riittikin. :D Ja oli tosi kiva nähä!

Sunshe: Kiva kun siekin jätit kommenttia ja oli myös mukava nähä. Ja pumminachothan maistuu just parhaimmalta, kun ne on ilmasia. ;) haha

Ilona: Se on varmaan siinä, kun Helsingissä asuu kuitenkin niin PALJON bloggareita ja sitten tietty sekin, että kun siellä on niin paljon muutakin tekemistä, niin hankala organisoida mitään miittejä. :) Mut oothan liittynyt Anonyyminurkkaan? Siellähän niistä blogimiiteistä aina sovitaan ja on kai siellä pääkaupunkiseudullakin joskus jotain järkätty?

Suosittelen miittejä, meillä ainakin täällä Jyväskylässä oli huippua. :)

Henskis kirjoitti...

Pakko kysyä, että onko nämä miitit tarkoitettu vain muotibloggaajille vai pääsisikö joskus mukaan myös tällainen ruokabloggaaja? :>

ilonasi kirjoitti...

Henskis:

Mun mielestä pääasia on, että on bloggaaja, eikä se minkälainen bloggaaja. :) Kannattaa liittyä Anonyyminurkkaan ( http://anonyyminurkka.foorumit.fi ) siellä monesti sovitaan miitit etukäteen.

ps. Kävin katsomassa blogiasi, vau aivan ihania ruokia. Tuli nälkä! Ja kiva kun jätit kommenttia, tee niin toki toistekin, jos eksyt blogiini. :)