keskiviikko 12. elokuuta 2009

Muutaman viime päivän kuvasatoa

Tässä muutaman viime päivän kuvasatoa.

Kauhiaa, miten nopiasti sää voi muuttua lähes trooppisen helteisestä +27 asteesta tämän päivän harmaaseen ja jo syksyiseen sadesäähän.

Katsokaa vaikka itse, miten radikaali muutos kuvissakin.

Maanantaina:
Photobucket

Oltiin biitsillä Tuomiojärven rannalla. Meillä oli kivoja vesileikkejä! Tosin Bellan ja mun käsitys rennosta rantailusta eroaa paljon: mie tykkään löhöillä pyyhkeen päällä, lukia hömppälehtiä ja syyä eväitä. Kun taas neitokainen halus koko ajan räpiköidä vedessä ja äidin piti uittaa ja heitellä vesipetoa. Olin ihan poikki rantailun jälkeen, kävi treenistä! :D
Photobucket

Tänään keskiviikkona:
Photobucket
Kumpparit, sadetakki ja muuta. Näyttääkö tää teistä muista jo kovin (liian) syksyiseltä? :(

Bellaa aka linssiludetta ei huvittanu poseerata meän pyöräretkellä (saan aina välillä niitä kuningasideoita, kuten tänään: lähetään pyöräileen jäätävään vesisateeseen. :D haha), joten neitokainen lähinnä juoksi karkuun kameraa.
Photobucket

Joten kuvatkin on vähän sen mukaisia, ikiliikkujasta on hankala ottaa tärähtämättömiä kuvia.
Photobucket

Ja jos mietitte, että missä ne kuvat musta tai ainakin päivän asuista on, niin vastaan, että niitä ei ole. Ettekä kyllä menetä mitään. Nimimerkillä mie oon vain kirjottanu koulujuttuja (syventävien opintojen esseitä) römppävaatteissa hiukset takussa koko viikon, haha.


ps. Kiitos ja ylistys vielä tähän loppuun Photobucketille, sillä käyttäjätilini kaista on ylittynyt ja suurin osa blogini kuvista ei näy nyt hetkeen, ennen kuin kaista nollaantuu ja kuvat taas näkyy. Piti soittaa paniikkipuhelu pikkuveljelle, että mitä ihmettä on oikein tapahtunu, mut onneks Vili osaa aina auttaa ja neuvoa!

Klikkaamalla niitä Photobucket-laatikoita, joissa teksti "Bandwidth Exceeded", niin kuvat kyllä näkyvät.

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelen Photobucketin sijasta vaikka googlen Picasa-verkkoalbumia. 1 gigan tallennustilan saa ilmaseksi ja 10 gigaa on 20 USD/vuosi. Tietääkseni ainakin ilman siirtorajoituksia niinkun esim photobucketilla on.

- Mikko

ilonasi kirjoitti...

Okei, kiitos vinkistä Mikko. :) Pitääpäs kokeilla tuota Picasa-verkkoalbumia joskus, varsinkiin jos siinä tosiaan ei oo mitään kaistan siirtorajoituksia. Ja kiva kun jätit kommenttia!

mari kirjoitti...

Piti ettiä tää postaus, koska mulla kans samanlainen juttu nyt Photobucketin kans :(

ilonasi kirjoitti...

Mari: Joo, se on tosi ÄRSYTTÄVÄÄ! :(

Mulla kesti n. viikon, että osa Photobucketin kautta laitetuista kuvista näky välillä, mut suurimmaks osaks ei. Nyt niiden ilmeisesti pitäis taas näkyä, eli kaista on nollaantunu tjn.

Ja ku tossa ei tosiaa oo kyse siitä, et kuvien tallennustila Photobucketissa ois ylittyny, vaan siitä et kaista on ylittyny. Mut tosiaa viikon kesti ainaki mulla ja sit alko taas näkyy. :)