perjantai 21. elokuuta 2009

Saunatontut Muuramessa

Tämä viikko on jotenkin mennyt kauhean nopeasti, vaikka tuntuu etten ole oikein mitään erikoista edes tehnyt. Päivät on menny tuttua rataa: aamulla Isabella päiväkotiin, jonka jälkeen päivän aikana teen kouluhommia ja hoidan muita juoksevia asioita, iltapäivällä haen Bellan ja sitten illemmalla puuhaillaan jotain yhdessä ja nähdään kavereita yms.

Keskiviikkona rikottiin edes vähän kaavaa ja tehtiin extemporeretki Muuramen Saunakylään. Mie oon varmaa aika huono jyväskyläläinen, sillä en ole ikinä edes käynyt tossa alle 15km päässä Muuramessa tai kuullut edes koko Saunakylästä. :D Eräs kaverini onneksi sivisti sen verran, että siellä pidetään jotkut Saunareggaefestarit, aight!

Tutustumisretki alkakoon
Photobucket

Isabella näki kai jonkun saunatontun, kun on niin säikähtäneen näköinen. :D
Photobucket

Toisaalta mitäpä tyttö geeneilleen voi, kun äidinkin ilmeet on tätä luokkaa, haha. Isabellaa ilmeisesti saunaretki väsytti.
Photobucket

Skarppi kaksikko liikenteessä: toinen näyttää säikähtäneeltä ja toinen väsyneeltä.
Photobucket

Naureskelin, että tuo on varmaan se meän mökin rantasauna. Jos siis meillä joskus oma kesämökki ois. :D
Photobucket

Säikky hirvi ajovaloissa-meininki jatkuu, haha.
Photobucket

Photobucket

Päällä oli:

Jakku: H&M
Piiitkät hanskat: Pieces
Hame: Vero Moda
Kauluspaita: Asos

Saunakylään tutustumisen jälkeen alkoi olla jo kova nälkä, joten mentiin syömään.
Photobucket

Mun annos, nam!
Photobucket

Yritin vielä illalla kotona ottaa kuvia, joissa tuo ihanainen röyhelökauluspaitani näkyisi paremmin, jolloin neitokainen halusi mukaan kuviin.
Photobucket

Eli Isabella-showhan siitä tuli. Huomatkaa pikkuharakka, jolla pitää aina olla kahdet helmet kaulassa. No minimalismi on kyllä muutenkin ihan yliarvostettu juttu! ;)
Photobucket

0 kommenttia :