torstai 13. elokuuta 2009

Torstai-illan tarinat

Otsikko on ehkä hieman harhaanjohtava, sillä nyt ei todellakaan ole luvassa mitään pitkiä tarinoita. Päinvastoin lätkäisen vain päivän asu-kuvat ja sillä hyvä.

Olen nimittäin todella väsynyt, takana on pitkä päivä ja olis kiva mennä joskus ennen kahtatoista nukkumaan. Huomenna kuitenkin lupaan tulla jakamaan kanssanne paljon kuvia ja kertomusta. :)

Öitä ja huomiseen!

Yliopistolla joku ystävällinen sielu nappasi nämä kuvat.
Photobucket


Itse asiassa tämä random poika oli ystävällisyyden lisäksi ilmeisesti perfektionisti ja/tai valokuvausharrastaja, sillä hän alkoi ohjeistaa mua liikkumaan vähän sinnepäin ja tännepäin, että tausta olisi hyvä. Lisäksi tämä poika harmitteli, kun tämän kuvan "pilasi" takana vilahtava polkupyöräilijä. :D Oh dear, ei sitä päivän asu-kuvausta nyt niin vakavasti tarvitsisi ottaa, haha.
Photobucket

Photobucket

Pitsitoppi: Mango
Alla oleva musta tuubitoppi: Vero Moda
Korkeavyötäröinen hame: Object
Kengät: Ellos
Jakku: Zara


Eksyin tänään kauppoihin ja jotenkin kävi niin, että aikalailla kaikkea tarttui mukaan. :D Esittelen ostokset myös huomenna.
Photobucket
Perinteistä, että kun on ohikulkumatkalla ja pistäytyy muutamaan liikkeeseen, niin löytyy vaikka mitä. Mutta auta armias jos on oikeasti hakemassa jotain, mitä tarvitsee, niin ei varmasti löydy mitaan.

0 kommenttia :