tiistai 25. elokuuta 2009

Viimeiset kesäpäivät

Viimeiset kesäpäivät ovat käsillä.

Jotenkin masentavaa ajatella, että kohta tulee syksy: pimeys, sateet ja kaikki ikävä. Toisaalta kai se on vähän asenteestakin kiinni - voi syksystä (kai) nauttiakin. :)

Postisetä toi Mungolifekirpparin Annalta ostetun Primarkin mekon, jota kokeilin saman tien päälle ja jätinkin koko päiväksi ylleni.
Photobucket

Mekolle jäi postikulujen jälkeen hintaa vaivaiset 1.3euroa, joten hinnalla tämä ei ainakaan ole pilattu. :D
Photobucket

Haluatteko kuulla hauskan jutun? Mie pistin eilen illalla ensimmäistä kertaa koko kesänä itseruskettavaa (tai no jotain kevyesti päivettävää voidetta). Aika kyllä todella kevyesti päivettävää voidetta todellakin on, vai näettekö muka mussa jotain päivetykseen viittavaa, rusketuksesta puhumattakaan? :D haha
Photobucket
Tai ehkä Photobucket on hävittänyt mun kevyen päivetyksen samalla, kun on vienyt kuvien laadunkin ja tehnyt niistä suttuisia, murr!

Mekko: Primark / kirppis
Helmet: kirppis
Kengät: Andiamo
Aurinkolasit: Ray Ban Wayfarer

Muistatteko, kun kävin viime viikolla siellä työhaastattelussa ja pohdiskelin pukeutumista sinne? En päässyt sinne töihin, mitä en kyllä odottanukkaan. Mie olin ihan kikseissä siitä, että pääsin edes ensimmäisen kerran oman alani työhaastatteluun. :D

Yleensähän laitetaan mailia "Emme valinneet sinua bla bla blaa, kiitos mielenkiinnostasi." Ensimmäistä kertaa sain jotain kivempaa nimittäin yrityksen sähköpostiviestissä luki näin:

"Tervehdys Ilona,

Olemme tehneet valintamme. Haastattelimme kolme osaavaa hakijaa ja teimme valintamme haastatteluiden perusteella. Valitettavasti et tullut tällä kertaa valituksi. Pidimme kuitenkin napakasta ulosannistasi sekä
aktiivisuudestasi ja tämän perusteella saimme sinusta varsin positiivisen
mielikuvan."


Onhan tuo nyt paljon kannustavampaa ja motivoivampaa, kuin pelkkä "Sinua ei valittu". Jotenkin piristävä viesti.

Työnhaku siis jatkuu, mutta onneksi mie oon sinnikäs ja lähettänyt tänäänkin työhakemuksia koulujuttujen kirjoituksen ohessa. Ja toisaalta nyt voin keskittyä paremmin graduun ja jatkaa tämän hetkisissä töissäni osa-aikaisesti. :)

3 kommenttia :

Sunshe kirjoitti...

Tuollainen viesti antaa kyllä hyvän kuvan työpaikasta. Tuntuu, että työntekijöiden hakuun on oikeasti panostettu ja työnhakijoita arvostetaan. Harmi ettei paikka tärpännyt nyt mutta haastatteluun pääsy on jo iso juttu. Tsemppiä työnhakuun! Ja mun mielestä asu ainakin näytti hyvältä :)

Ilona kirjoitti...

Kiva mekko, ja kiva haastattelija kun jaksoi noin paljon kirjoittaa palautetta! Ne perustylsät sinua ei valittu tehtävään -viestit eivät anna yhtään apua kehittyä haastattelussa.

ilonasi kirjoitti...

Sunshe: Voi kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentistasi! Tuo on kyllä totta, että jäi tosi hyvä maku ja kuva tuosta työpaikasta. :)

Ilona: Kiitos myös sinulle. :) Olen aivan samaa mieltä, että tuollainen on paljon motivoivampaa ja tuntuu, että haastattelijat itse asiassa muistaakin haastateltavasta jotain.