sunnuntai 30. elokuuta 2009

Teini-ilta

Kirjoitin Facebookin statukseeni perjantaina näin:

Isabella lähti yökylään ja mie yritän muistella miltä tuntuu huoleton teinielämä, jossa suurimmat päätökset ja vastuut oli siinä, mitä ostais Alkosta alottelujuomaksi, mitä pukis illaks päälle ja mihin baariin menis. PMMP:tä lainatakseni. Tälläistä on ehkä olla nuori: kerrankin unohtaa kaikki se vakava, mitä on huomenna ja v*ttu ikinä! :D

Ilmeisesti alitajuntani otti tän teinielämän muistelun vähän liiankin kirjaimellisesti: tuloksena oli teini-ilta.

J joi sivistyneesti etkoilla viiniä.
Photobucket

Mie taas suomalaisjunttina en.
Photobucket

Yritin opettaa J:täkin junttitavoille, mut se pysy sivistyneessä hienostelussa. :D
Photobucket

No mutta hello nousuhumala!
Photobucket

Photobucket

Mentiin baariin - yllättäen GM:ään (mitä tää on, miehä en tykänny enne Seduloista!) ja mie paparazzasin J:tä naistenhuoneessa.
Photobucket

Psyko-Illuhan se siinä! Coming to get you. :D
Photobucket

Eiku se oliki vain Teini-Ilona baarissa.
Photobucket

Gigglinin Marlinista lähettiin aika aikasten pois, koska musta alko tuntua siltä, et nyt täytyy päästä kotiin nukkumaan. Kotimatkalla eksyttiin vielä Shakersiin, kun se oli niin kätevästi matkan varrella. Öö, right?!
Photobucket

Tarvitsin ilmeisesti jotain tosi paljon laukusta. Joskus enne hurjina aikoina oisin voinu todeta tähä väliin, et lissää viinaa, silmät liikkuu vielä!, mut nykysin on eri meno. Nimeltänsä nukkumaan meno höyhensaarille jatkojen sijaan.
Photobucket

3 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

kiva että pääsit viihteelle :) ja kaunis mekko!

Anonyymi kirjoitti...

hahahah :D vitsit, mie en muista yhtään, että olisin nappaillu siusta kuvia joskus sillon baarin jälkeen tai baarien välissä :D

no toisaalta, onko se yllätys :P

-Jenni

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Kiitos, oli kyllä kiva päästä viihteelle vaik vähän liian kovaa menikin. :D haha Ja mieki tykkään kovasti tuosta Guess by Marciano-mekostani. Kiva kun jätit kommenttia. :)

Jenni:

Mie repeilen aina näille sun kommenteille. Nää on ihan parhaita! :D Kiitos rymybaari-illasta ja soitellaan taas. <3 Oot rakas.