maanantai 20. huhtikuuta 2009

Ja minä pyydän, olen pahan alku: tuokaa suuri pullo halvinta mitä vaan. (Tälläistä on ehkä olla nuori.)

"Tällaista on ehkä olla nuori:
kerrankin unohtaa kaikki se vakava,
mitä on huomenna ja v*ttu ikinä."

-PMMP: Kesäkaverit

Käväsin pikaisesti yliopistolla ja näin kaveriani, mutta muuten olen kirjoittanut lähes koko päivän kotona tutkielmaa. Tutkinut Kroatian kansallispankin tilastoja valtion velasta, inflaatiosta, bruttokansantuotteesta sekä Euroopan Unionin laajentumisstrategioita ja Kööpenhaminan kriteereitä. Ihme kyllä tutkielma on edistynyt erinomaisesti. *koputtaa puuta* Mulla on nyt jotenki aikaansaamisen draivi päällä, tai sitten kyse on viime hetken panikoinnista deadlinien lähestyessä -mene ja tiedä, mutta mie nautin tästä niin kauan kun tätä kestää! ;)

Opinnoista astetta mielenkiintosempaan eli lauantain PMMP:n keikkaan! Kuten oon sivulauseessa saattanut mainita, niin mie oon entinen baarihai, joka käy nykyisin äitiyden ja seestyneisyyden (haha) myötä TODELLA harvoin juhlimassa, joten niistä yksittäisistä kerroista on otettava kaikki irti. Onneksi se taito on mulla edelleen hallussa.

Asuna toimi tämä:
Photobucket

Pikkuneiti varasti huomion ja alkoi Isabella-show
Photobucket

Isbe on kyllä niin perinyt mun ilmeet, haha
Photobucket

Meillä on jopa sanaton sopimus, milloin ei katsota kameraan
Photobucket

Vaikka oikeasti ollaan aika linssiluteita molemmat, sekin on varmaan geeneissä ;D
Photobucket

Villiinnitytään kameran edessä täysin, haha
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Sit Bella kyllästy ja lähti kävelemään ja maminkin oli aika poistua.
Photobucket

Wet look-toppi: H&M
Kaulakoru: H&M (alesta jo melkee 3v sitten 2006, oon ollu edelläkävijä :D haha)
Pitsilegginsit: KappAhl (myöskin alesta vuonna 2006)
Shortsit: äidin vanhat
Saappaat: kirppis / Aaltonen

Ilta alkoi siis siitä, kun mentiin iltaseitsemältä jonottomaan lippuja Lutakon ovelta. En edelleenkään tajua, miksi ihmeessä ei ajoissa varattu lippuja ennen kuin ne olivat loppuunvaratut, mutta tyhmästä päästä kärsii koko ruumis. Tässä tapauksessa se tarkoitti palelemista isolla P:llä!


Seitsemältä jono oli jo tälläinen -Lutakon ovet avautuivat kahdeksalta.


Kaikki eivät näy kuvassa, mut laskettiin että ehkä n.50 henkilöä oli ja aivan edessä olevat olivat kunnon hardcore-faneja, joilla liput jo oli, mutta halusivat varmistaa eturivipaikat. Nämä ihmiset olivat tulleet paikalle jo ennen kolmea iltapäivällä!!! En tajua miten ne kykeni siihen, koska me seisottiin jonossa tunti ja meinattiin syväjäätyä pystyyn. Oli kylmä, brr! Keli taisi olla nollassa ja tuuli 21metriä sekunnissa. Onneksi Lutakko on Jyväsjärven rannassa, jossa ei tuulensuojaa pahemmin ole. Ihanaa, not!


Ajanvietettä ja tilapäistä lämmikettä tarjosivat nautintoaineet, kuten Suomiviina ja tämä. Joskin hyvin sivistyneesti ja pienissä määrin vielä tässä vaiheessa nautiskeltiin näistä.


Meän taakse ehti tunnin aikana muodostua aivan tajuton n.70-80 ihmisen jono, mutta siitä ei enää todistuaineistoa löydy, koska sormet oli niin jäässä, etten kerta kaikkiaan kyennyt ottamaan kuvia. Tieto loppuunmyydystä keikasta saa riittää todisteeksi.

Saatiin onneksi lippu ja sen jälkeen lähdettiin pikaisesti J:n & A:n kimppakämppään etkoilemaan.

Parin tunnin päästä palasimme Lutakkoon.


Tää oli sellanen asennekuva, kun kuvaajana toiminut A sitä pyysi.


Itse keikka oli aivan MAHTAVA. Me vaan hyppittiin, pompittiin ja tanssittiin koko keikan ajan. Pohkeet huusi seuraavana päivänä hoosiannaa.


Keikat käy vallan mainiosta aerobisesta treenistä, sillä sen verran kuuma siinä touhussa tulee. :DJa kunnon aerobisen treenin jälkeen näkykin on sitten sen mukainen eli aavistuksen kärsinyt ja hikinen, haha.


J & PMMP:n Paula.


Alunperin oli tarkoitus jatkaa Lutakosta keikan jälkeen vielä Giggliniin, mutta sitten iski väsymys.

Kaverilla oli ylimääräiset legginssit mukana ja mie fiksuna tyttönä ajatttelin, etten tahdo palella kotimatkalla ja kiskoin ne leggarit omien vaatteideni -siis myös shortsieni!- päälle :D
Photobucket
Tää tapahtu siis siinä vaiheessa, kun Lutakon kello kahden valomerkki oli tullut jo ajat sitten ja me oltiin varmaan viimeisiä narikassa. Järkkärit varmaan arvosti sitä, kun hitauden lisäksi vielä valokuvattiin mun tyylinnäyte. :D haha
Toisaalta mie oon muutenkin erikoistunut nuihin loppuillan hassuihin lämpinä pysymis-yrityksiin: nyysin aina kaveripojilta jatkoilla huppareita yms. mekkotyyliini hyvin sopivia ja oompa mie kerran Rovaniemen keskustassa vetänyt kaverin pyjamankin baarin pihalla päälle, kun paleli sen verran. Ja kyllä ne pyjamahousut minihametta paremmin lämmitti. :D :D haha

*
Sellainen oli PMMP:n keikka. Huippua oli

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Kivat vaatteet sulla, vielä kun tekisit hiuksillesi jotain... Mahdollisesti pitkä otsatukka? Jos ei niin ihan muuten vain leikkaus noihin latvoihin! Kokeile suoristusrautaa :)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Kiitos kommentista, olen samaa mieltä. :) Itse asiassa mie oonki ens viikolla menossa pitkästä aikaa kampaajalle leikkaan kuivia latvoja veke. Pitkät etuhiukset mulla on joskus ollu, joten taidan nyt passata ne. Mie taijjan kuitenkin olla liian laiska ja kiireinen alkaan taisteleen näiden luonnonkiharoineni kanssa suoristusraudalla. :D