tiistai 15. joulukuuta 2009

Ennen paukkupakkasia

Nyt luvassa viikonlopun kertausta.

Sitä ennen haluan kuitenkin onnitella itseäni loistavien asuinpaikkojen valinnasta. Olen syntynyt Kittilässä, jossa eilen mitattiin talven pakkasennätys -31,1C ja "suuremmista" paikoista kylmintä oli Jyväskylässä -24C. Wuhuu!

Joka tapauksessa viime viikonloppuna tarkoitukseni oli rentoutua ja ladata akkuja. Jyväskylään luoksemme saapui eräs ystäväni. Vanhasta tottumuksesta tilattiin heti ruokaa: hänelle rullakebab ja mulle pizza.
Image and video hosting by TinyPic

Kävin myös SATS:lla reippailemassa salilla.
Image and video hosting by TinyPic

Launtaina ulkoiltiin.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Ja laskettiin mäkeä pulkalla. Mie en ees muista kuinka monta vuotta siitä on, kun olen viimeksi laskenut mäkeä.
Image and video hosting by TinyPic

Jännä muuten kuinka enää ei tunnu missään, vaikka laitan nettiin ja julkaisen blogissani au naturel-meikittömiä kuvia itsestäni.
Image and video hosting by TinyPic

Kuvaajana toiminut ystäväni taisi olla toista mieltä, sillä näistä mäenlaskukuvista ei ainoastakaan löydy kasvojani. :D 
Image and video hosting by TinyPic

Jopa lumihiutale päätti sensuroida kasvoni, haha.
Image and video hosting by TinyPic
Joka tapauksessa oli tosi kivaa: Bella vain nauroi ja mie kiljuin paniikissa, kun pulkka meni niin lujaa!
Image and video hosting by TinyPic

Sunnuntaina suunnattiin uimahallin lämpöön polskimaan. Tuolloin pakkanen oli jo alkanut nousta ja posket punaisena.
Image and video hosting by TinyPic

Isabella poseeraa Aalto Alvarin edessä.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Rentouttavan viikonlopun kruunasi vielä perjantaista sunnuntaihin kestänyt Kumman kaa-maratoni. On ne vain niin loistavia.

  Nyt akut ovat huomattavasti täydemmät ja jaksaa taas arjen pyöritystä paremmin ennen joululomalle pääsyä.

12 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuo meikittömyys mitään haittaa, nätti sä silti olet! :)

Anonyymi kirjoitti...

En ymmärrä mistä sä revit nuo lapsesi vaatteet esim. kukkatoppahousut? Asuntosi sisustus, ei kai tuo vain ole sun matto?? Täytyy vaan todeta ja uskoa että joillain vain ei kertakaikkiaan ole minkäänlaista makua ja silmää :(

ilonasi kirjoitti...

Niiskunaivi:

Voi kiitos mukavasta kommentista. Lähinnä tarkoitin sillä, sitä että olen ennen ollut itsestäni niin epävarma ja omannut huonon itsetunnon (kiitos vuosien koulukiusauksen yms.), että en olisi voinut kuvitellakaan laittavani itsestäni kuvia nettiin meikittömänä. Tai oikeastaan meikit päälläkään - saatikaan kyennyt pitämään blogia.

Onneksi ajat ovat muuttuneet ja nykysin monen vuoden hukassa olon jälkeen tiedä kuka olen, jolloin mahdolliselle kriitille altistuminen ei enää pelota. :)

Anonyymi:

Kiitos myös sinulle kommentistasi. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen ja makunsa kullakin. :)

ps. Koska omaat hyvän maun ja silmän, olet varmaan kuullut laadukkaasta ja suht arvokkaasta merkistä nimeltä Patagonia? Kukkatoppahousut ovat siis ko. merkin ja olen ostanut ne ulkomailta.

Anonyymi kirjoitti...

Laadukas merkki ei kuitenkaan aina tarkoita hyvän maun alla olevaa. ;)

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Ei toki, mutta sinä (tai mahdollisesti joku muu) kysyi, että "En ymmärrä mistä sä revit nuo lapsesi vaatteet esim. kukkatoppahousut?". Vastasin siis kysymykseen. :)

Mie oon hokenu tätä jo aiemminkin, mutta en ilmeisesti tarpeeksi ja koska kertaus on opintojen äiti. Niin: mulla on vahva oma tyyli (ja tämä koskee koko elämää - ei vain vaatteita, mutta toki niitäkin!), jonka varaan elämääni rakennan. Jos jokin asia tai esine miellyttää minua, niin en paljon kysele, onko se muiden silmiin hyvän maun mukainen. Riittää, kun subjektiivisesti mie ite piän siitä. :)

Vaikka makuasioista ei voi kiistellä, niin on jotenkin aina piristävää saada tälläisiä "saivarteluun" ja/tai ilkeilyyn keskittyneitä anonyymien kommentteja. Ja siis tuo piristävää ei ollut ironiaa, vaan todella tarkoitan sitä. Nytkin piristit muuten todella tylsää gradun kirjoittamishetkeäni.

Meitä on moneen junaan ja kaltaisesi kommentit muistuttavat minua aina siitä. Kiitos siis ja mukavaa päivän jatkoa! :)

Tervetuloa toki toistekin kommentoimaan.

Anonyymi kirjoitti...

Minä taasen ihmettelen suuresti sitä vaaleanpunaista ulkoilupukua jossa joku kammottava röyhelö vyötäröllä. Kalliskin voi olla pirun ruma. Kirppariltakin tekee laadukkaita ja tyylikkäitä löytöjä ja halvalla, hinta ei siis pelasta puuttuvaa makua, sorry.
Pettymyksesi huomaa jo tuosta "piristit päivääni"-kommenteilla, paras olisi kun et lähde selittelemään mitään, kuittaat vain olankohautuksella, se kertoisi hyvästä itsetunnosta ja tyylisi tietoisuudesta mutta sellaista ei taida olla?

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Ystävärakas, jos olet yhtään seurannut blogiani, niin olet varmaan huomannut että hyvin merkittävä osa vaatteistani on kirpputoreilta, vintagea tai muuten kierrätettyä? Eri asia toki, ovatko vaatteeni mielestäsi laadukkaita ja tyylikkäitä. :D

On hienoa, kun ihmiset lähtevät maallikkona (oletan, ettet ole koulutukseltasi psykologi?) ja toista henkilöä tuntematta tekemään hänestä syväanalyyseja! Eihän tässä tarvitse enää ajatella itse omilla avoilla ollenkaan, kun ulkopuoliset ihmiset tulevat keittiöpsykologian tasolta kertomaan kuka olen ja mitä teen. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Taidat tuohtua? Juurihan kirjoitit että osaat ottaa kritiikin vastaan :O

Tuosta sisustuksesta olen samaa mieltä, välillä mietin että oletkohan mummolassa mutta oletkin omassa kodissasi ja kuvien taustoja kannattaa miettiä uudemman kerran... Jos et tyyliltäsi aina onnistu niin olisi edes mukavaa jos kuvat olisi vähän tarkempia, ei kannata laittaa niintä heilahtaneita kuvia. En tarkoita nyt sitä että tarvitsisit parhaan järkkärikameran mutta tärähtäneet ja sumeat kuvat ei ole kivoja. Tyylisi pettää siinäkin.

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

En ole yhtään tuohtunut, jos suuttuisin sen kyllä todella huomaisi, niin ettei tarvitsisi arvailla olenko tuohtunut vai en. :)

Kriitiikkiä osaan kyllä ottaa vastaan, mutta piilotit aiemmassa kommentissasi kritiikkisi sen verran hyvin, etten todellakaan tajunnut mitä pitäisi ottaa vastaan. Olen tyyliini, sisustukseeni ja lapseni vaatetukseen varsin tyytyväinen, enkä ymmärrä miksi minun pitäisi lähteä niitä muuttamaan?

Mummolavertauksesta sisustuksen suhteen olen pelkästään otettu. :)

ilonasi kirjoitti...

jatkuu...

Sen sijaan kuvien suhteen olet kyllä ihan oikeassa, välillä ne ovat harmittavan huonolaatuisia - heilahtaneita tai sumeita yms. Minulla on ihan hyvä kamera, vaikkei järkkäri olekaan, mutta sen sijaan sen käyttötaidoissa minulla on hiomista. Aina ei kuitenkaan parempia kuvia ole saatavilla, joten täytyy tyytyä siihen mitä on. Sen sijaan esimerkiksi tämän postauksen sumeat yms. kuvat mäenlaskusta mielestäni ainoastaan lisäävät fiilistä. :)

Muistuttaisin ihmisiä siitä, että tämä lifestylemainen hömppäblogi on minulle vain ja ainoastaan harrastus ja vapaa-ajan viettotapa. Ammatilliset ja muut elämäni tavoitteet liittyvät vallan muuhun kuin blogiini. Uskallan myös väittää, että kuvani eivät koskaan ole niin sumeita ja epätarkkoja, etteivät ne ajaisi asiaansa ja täyttäisi funktiota fiiliksen ja hetken välittäjinä. Ja se on pääasia. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpäs on taas ilkeä/ilkeitä ihmisiä kirjoittelemassa, huh huijaa! Jos bloggarin tyyli ei miellytä, niin h...ttiä sitten täällä hengaa!

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi:

Kiitos myös sinulle kommentistasi. :) Joo, meitä on moneen junaan, mutta onneksi kivojakin kommentteja kuten sinun omasi on joukossa.