tiistai 1. joulukuuta 2009

Joulukuu ja iloinen yllätys

  Vuosi menee kyllä niin nopeaa - nyt on jo joulukuu!

Aamu alkoi Isabellalla joulukalenterin ensimmäisen luukun avaamisella. Suklaa on kuvassa kadonnut jo suuhun, mutta pieni palanen on näköjään jäänyt huulille.
Image and video hosting by TinyPic
Tiukkapipo-äitikin heltyi tänä vuonna, kun neiti on jo 2v 3kk antamalla Bellalle luvan ensimmäisen kerran suklaajoulukalenteriin. Viime vuonna neiti joutui tyytymään vielä kuvakalenteriin. ;)

Tänään illalla on myös päiväkodin joulujuhlat, joihin pyysin seurakseni Bellan kummitädin J:n sekä erään vanhemman tuttavapariskunnan - he ovat Isabellalle kuin "varamummo" ja "varapappa" täällä Jyväskylässä.

Tässä vielä muutama kuva viime vuoden päiväkodin joulujuhlista 2008.

Ensin vähän askarreltiin joulukortteja.
Image and video hosting by TinyPic

Kauhea, kun lapset kasvaa nopeasti! Tässä pikku-Bella vuosi sitten.
Image and video hosting by TinyPic
Sitten kierrettiin seikkailurata ja ihasteltiin jouluseimeä, jonka jälkeen oli vuorossa tanssi- ja joulumusiikkipaja.
Image and video hosting by TinyPic

Joulupukkikin vieraili juhlissa, mutta hän oli Isabellan mielestä vähän pelottava.
Image and video hosting by TinyPic

*

Sitten paljastan iloisen yllätyksen. Muistatteko, kun vajaa pari viikkoa sitten mainitsin, että minulla on "eräs tärkeä juttu", josta kerron kyllä myöhemmin, jos jotain kerrottavaa on? Pyysin myös pitämään peukkuja pystyssä. Onnekseni minulla on nyt jotain kerrottavaa.

Aiemmin olisin voinut opiskeluhaalarissani pitää tälläistä merkkiä, mutta en enää!
Photobucket

Mie olen tästä hetkestä eteenpäin KYLTERI! Kävin nimittäin vitsillä pääsykokeissa kokeilemassa kepillä jäätä ja tänään tuli hyväksymiskirje. Olen nyt siis sekä yhteiskuntatieteiden kandidaatti (pian maisteri) että kauppatieteiden ylioppilas, jee!

Pian mie en ole enää pikkuporvari, vaan alan kunnon pohataksi, haha. (Toivottavasti lukijat muistaa vähän löysentää pipoa ja muistaa huumorin. ;D )
Photobucket

Ps. Muistakaa osallistua Charin arvontaan täällä. Palkintona Calvin Kleinin Euphoria-hajuvesi.5 kommenttia :

Char kirjoitti...

Psst. Charin, ei Cavan :))

Ilona kirjoitti...

Onnea opiskelupaikasta! :)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea opiskelupaikasta! Tuletko siis opiskelemaan kauppatieteitä Jyväskylässä? Etkö vois tehdä postausta sun opiskelutyylistä/ tekniikasta?? Ihan kadehdittavaa toi sun tehokkuutesi:)

Anonyymi kirjoitti...

onnea opiskelupaikasta! taidan olla hiukan tyhmä, mutta miten sä sait nyt tietää, että pääsit opiskelemaan taloustieteitä? eikös ne haut ole aina keväällä ja kesällä saa tietää pääseekö syksyllä aloittamaan opinnot? vai pystyitkö hakemaan jotain eri kautta kun opiskelet jo jyväskylän yliopistossa?

hyvää joulun odotusta sulle ja bellalle! :)

ilonasi kirjoitti...

Char: Oho, anteeksi mikä lie ajatuskatkos mulla. Joka tapauksessa korjasin nimen saman tien silloin kommenttisi saadessani. :)

Ilona: Voi kiitos kovasti! Välillä kyllä mietityttää, et oonkoha mie ihan täysjärkinen kun juuri saamassa yhen maisterin tutkinnon päätökseen, niin sit pitäs vielä toinen kaupanpäälle. :D Mutta mulla onki hieno (en tiiä kuinka realistinen) suunnitelma, että valmistun, saan oman alan töitä ja sit siinä sivussa "harrastusluontoisesti" opiskelen kauppatieteiden maisteriksi hitaalla aikataululla.

Saa nähä miten onnistuu! :D

Anonyymi: Joo, Jyväskylään on opinto-oikeus. Ja kiitos onnitteluista ja postausideasta. Yritän tehä vielä enne uutta vuotta tuosta opiskelutyylistäni/tekniikasta kirjotuksen. :)

Anonyymi: Vastasin tuonne 6.12 postaukseen tarkemmin, mutta siis ainakin Vaasan ja Jklän yliopistoihin oli kauppatieteiden maisteriksi haku myös nyt syksyllä. Mutta toki voi hakea suoraan maisteriohjelmaan, jos on esim. avoimessa lukenut, on jo cumu(aineopinnot) jostain kauppatieteistä (esim kansis, johtaminen, markkinointi, laskis jne) tai amk/kandintutkinto olemassa. Mutta lue sieltä 6.12 postauksen kommenteista tarkemmi vastaus.

Mukavaa joulun odotusta myös sinulle. :)