perjantai 18. joulukuuta 2009

Pukeutumiseen inspiraatiota pakkasten keskelle!

Kuten eilisessä kirjoituksessani kirjoitin, niin tuntuu että tämä viikko on mennyt lähinnä paukkupakkasissa hytistessä ja gradua kirjoittaessa. Pukeutumisessakin tärkeimpänä funktiona on ollut mahdollisimman lämpimänä pysyminen.

Inspiraatiota pukeutumiseen saan toivottavasti näiden kuvien myötä.

Sarah Jessica Parker
Photobucket

Vierastan vaaleanpunaista väriä (kiitos värin liikakäytön lukioikäisenä), mutta fuksianpunaisesta tai sähäkästä tummasta pinkistä pidän.
Photobucket

Kelly Ripa
Photobucket

Tämä look on arktisiin olosuhteisiimme liian kylmä, mutta kevään tullen saan trenssitakkien fanina kaivaa taas omat trenssini kaapista. Sitä ennen on tosin vielä pitkä talvi, brr! Olen oudoksunut sinistä väriä koko elinikäni, mutta nyt yritän siedätyshoitona totutella väriin. Pitäisi varmaan Ripasta mallia ja aloittaa lisäämällä sinistä asusteeksi kuten hänellä on kengissä.
Photobucket

Jos sinistä oudoksunkin, niin rakastan kyllä senkin edestä punaista!
Photobucket

Tämän minulle tuntemattoman näyttelijättären mekko on täydellinen.
Photobucket

  Mukavaa viikonloppua ja joululomaa niille, joilla se alkoi tai on alkamassa! Itselläni menee valitettavasti osa jouluajastakin töiden ja gradun merkeissä. Aion silti myös rentoutua, levätä, viettää aikaa perheen, ystävien ja sukulaisten parissa sekä pyhittää ainakin joulun pyhät pelkälle olemisen sietämättömälle keveydelle. 

2 kommenttia :

Duvessa kirjoitti...

Anna Friel on siis tuo näyttelijä. Mulla alkaa hänen tyylinsä tulla jo korvista ulos kun DailyMail ei melkein mistään muusta vähän aikaa sitten kirjoittanutkaan kun hänen uusista vaatteistaan aina teatterinäytöksen jälkeen. :P

ilonasi kirjoitti...

Duvessa:

Kiitos nimi-infosta. Joo uskon kyllä, et Briteissä on hehkutettu kyseistä Friel'iä ihan älyttömästi. :)

Kiva muutenki ku jätit kommenttia, tervetuloa visiitille toistekin ja mukavaa alkanutta vuotta!