torstai 10. joulukuuta 2009

Kuka loisi lisää tunteja vuorokauteen?

Ajan haltijoille sellainen kaino toive, että voisitteko luoda lisää tunteja vuorokauteen?

Täällä niitä kaipaillaan kipeästi ja tuskin olen ainut.

Elämäni tuntuu tältä.

Gradun ja töiden suhteen.
Photobucket

Äitinä olemisen ja kotitöiden suhteen.
Photobucket

Lisätään sosiaalinen elämä, harrastukset ja ystävät, niin sekametelisoppa on valmis.
Photobucket

Lohduttavaa tietää, että tämä on väliaikaista ja pian pitäisi helpottaa!

Juoksevatko muut kilpaa ajan kanssa näin joulun alla ja loppuvuodesta sekä huohottavatko teilläkin deadlinet niskassa?

Minulla oli tänään viimeinen luento (tai no seminaari) ikinä - ainakaan tässä maisterin tutkinnossa. Viimeinen tenttihän minulla oli jo toukokuussa. Tuntuuu hassulta ajatella, että minun ei täytyisi enää ikinä käydä yhdelläkään luennolla, jos en tahdo. Valtio-oppi alkaa olla gradun viimeistelyä vaille siinä. Tosin yksi pieni kauppatieteiden maisterin tutkinto pitäisi vielä tehdä ja ekonomin arvonimi saavuttaa, mutta nyt ei mietitä sitä.;)

Eilen päällä oli asu, johon en olisi vielä lukioikäisenä voinut kuvitellakaan pukeutuvani. Olisin pitänyt asua todella tylsänä, värittömänä ja pliisuna. Nyt koen asun yksinkertaiseksi, mutta tyylikkääksi ja elegantiksi. Niin ne asiat muuttuu. Joko kyse on henkisestä kehityksestä ja kasvusta tai sitten keski-ikäistymisestä ja tätiytymisestä, haha. Vannoutunut hame-mekko-tyttökin on oppinut pitämään farkkuja ja housuja, ainakin välillä ja toisinaan.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Farkut: Fornarina
Neuletakki: Lindex / kirppis
Nahkavyö: kirppis
Kauluspaita: H&M
Nilkkurit: Ellos
Faux fur-hattu: Gina Tricot

  Rentouttavaa viikonloppua kaikille! Itse aion keskittyä nimenomaan rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen.
 

4 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kerrohan nyt jotain siitä toisesta tutkinnostasi! Miten hait siihen nyt syksyllä? Oon kuvitellut, että vain keväisin voi hakea?

Mulla on kanssa hirveä stressi, teen valtio-oppiin kandin tutkielmaa ja suoraan sanottuna en ymmärrä, miten kukaan ikinä voi saada gradun tehtyä!

Tuo asu on kiva, klassisen tyylikäs:)

-Heidi

ilonasi kirjoitti...

Anonyymi (Heidi):

Olen kyllä vastannut jo ilmeisesti sinun (tai jonkun muun?) kommenttiin tuossa 6.12 postauksessa.

Tässä vielä se:

"Hei, anteeksi en ole vielä ehtinyt kommenttiisi vastaamaan. Emmie mitään "salareittiä" pitkin menny, vaan ainakin Jyväskylän ja Vaasan yliopistoihin oli kauppatieden maisteri-linjalle nyt syksylläkin haku. Vaasaan en tosin hakenut. :)

Ja toki esim. avoimen yliopiston, ammattikorkeakoulu- tai kandidaatin papereilla oleva suoraan maisteriohjelmaan tapahtuva haku on käsittääkseni ympärivuoden (tai ainakin ei pelkästään keväällä). Lisäksi vielä, jos on cumu joistain kauppatieteistä (esim. kansis, markkinointi, laskis, johtaminen) valmiina, niin voi hakea suoraan sisään kauppatieteisiin ilman pääsykoetta.

Selitän varmaa tosi monimutkasesti. :D"

Tsemppiä kandiin! Ite tein kandin äitiyslomalla ja muistan ku ajattelin sillo, et huh tää on hirveetä, mite kukaa koskaa jaksaa tehä gradua? :D Mut kyl se siitä!
Missä muuten opiskelet valtio-oppia? Ei tietysti tarvi kertoa, jos et halua. :)

Ja kiitos asukehuista ja mukava, kun jätit kommenttia. Mukavaa viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Oho, en huomannutkaan että sitä oli jo kysytty:) En siis ollut minä kysynyt aiemmin:) Menitkö siis kuitenkin tuohon maisteriohjelmaan opiskelemaan, et siis ihan alusta saakka? Kiinnostaa lähinnä siksi, kun itekin olen miettinyt toisen tutkinnon tekemistä, mutta olen ihan pihalla näistä käytännöistä!

Opiskelen ite tampereella, tykkään kyllä tosi paljon, mutta vähän mietityttää just tämä, ettei tästä oikein saa mitään kunnon ammattia. Siksi tuo kauppatiede oliskin niin hyvä lisä!

Mulla on nyt viikonloppuna loppurutistus tuon kandin kanssa, eiköhän se siitä kun jaksaa vaan puurtaa! Loma alkaa onneksi sitten heti sen jälkeen!:)

-Heidi

ilonasi kirjoitti...

Heidi:

Ei haittaa yhtään, eihän kaikkea voi tai pidäkään huomata. Mietin vain, kun sinua aiemmin kysyi jo 2 samaa/eriä anonyymia tuosta syksyn hausta. :) Mutta kertaus on opintojen äiti ja aina saa kysyä!

Toivottavasti vkl:n loppurutistus sai kandin kasaan. Mieki halusin opiskella noita kauppatieteitä (sen lisäks tietty, et ne kiinnostaa) sen takia, että ku valtio-oppi on niin laaja-alainen. Tai ei just anna valmiuksia vain yhteen juttuun, niin ajattelin että KTM-paprut tukis juuri yksityiselle sektorille työllistymistä.

Jos sulla on kauppatieteitä sivuaineena, niin lue niistä aineopinnot (eli cumu), niin voit hakia suoraan niillä toisen pääaineopinto-oikeuden ja sit ei käsittääkseni tarvi tehä esim. kielikursseja yms. uuestaan.

Kannattaa käyvvä amanuenssin kanssa juttelemassa, jos se osais selittää selvemmin ku mie. :D