lauantai 22. toukokuuta 2010

Tropical pirate

Alkuun nöyrimmät pahoitteluni hitaasta päivitystahdista. Olen nauttinut säiden jumalien tarjoilemista lähes trooppisista helteistä, kaivellut ruostuneita ranskan taitojani intensiivikielikurssilla, ryhdistäytynyt pitkän lusmuiluajan  ja herkuttelukauden jälkeen salilla käymisen ja treenailun suhteen, lukenut tentteihin sekä viettänyt aikaa Isabellan ja kavereideni kanssa. Kesäkuun alussa pahimmat opiskelukiireet helpottavat, joten vajaan parin viikon päästä on siis ehkä odotettavissa tiheämpiä postauksiakin blogin puolella. Toisaalta kesä on ulkona olemisen, matkailun, festareiden, eläintarha-, huvipuisto- ja muumimaailmaretkien ynnä muiden kulta-aikaa, joten ei silloin ole tarkoituskaan jumittaa sisällä tietokoneen ruutua tuijottaen. Sitä ehtii tehdä tarpeeksi pitkän ja pimeän talvenkin aikana!

Kevään ja kesään myyntipuheesta voisin siirtyä kuvien pariin. Viime viikonloppuna vietettiin A:n neljännesvuosisadan kunniaksi syntymäpäiviä.
Photobucket

Pöydällä on näkyvissä vain osa herkullisista tarjoiluista, kaunis juhlakalu oli todella nähnyt vaivaa suussa sulavien antimien eteen! Illan aikana leikittiin myös mukavia seuraleikkejä kuten Mafiosoa ja Psykiatria.
Photobucket

Kuten aiemmin mainitsin, niin olemme ulkoilleet mahdollisimman paljon. Pyöräily on ollut kova sana ja eräänä päivänä teimme retken Viitaniemen liikennemerkkipuistoon. 
Photobucket

Siellä on siis  "rata" ja lapsille tarkoitettuja miniliikennemerkkejä.
Photobucket

Olemme käyneet myös ahkerasti Tuomiojärven uimarannalla, joka lienee Jyväskylän suosituin uimaranta. Ensin piti vähän paistatella päivää ja nauttia hiekan tunnusta varpaiden välissä.
Photobucket

Sitten uskalsi jo mennä tekemään lähempää tuttavuutta (äidin mielestä jäätävän) järviveden kanssa.
Photobucket

Lopuksi kahlailtiin jo reippaasti. Vain hetki näiden kuvien ottamisen jälkeen, Isabella otti vaatteet yltään ja syöksyi veteen polskimaan. Mie tyydyin uittamaan varpaita jäätävässä vedessä eli pienemmältä neidiltä lähti jo talviturkki, mutta äidillä se on yhä tallessa.
Photobucket

Loppuun vielä asu joltakin päivältä tältä viikolta.
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Olen jotenkin jumittunut viime aikoina käyttämään nappikorviksia, joten oli mukavaa vaihtelua laittaa isohkot renkaat, jotka tuovat huiville volyymia. (Roikkuupas huivista häiritsevästi langan pätkä, mutta yritetään olla keskittymättä siihen.)
Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic

Paita: Tommy Hilfiger
Shortsit: H&M / kirppis
Silkkihuivi: Äidin vanha

2 kommenttia :

Hanna kirjoitti...

Ihana pikku-neiti ja tyylikäs äiti!!

ilonasi kirjoitti...

Hanna: Voi kiitos kauniista sanoistasi. :) Mukava kun jätit kommenttia, poikkea toki toistekin!