sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Super kirpputorisaalis

Mikähän siinä on, että silloin kuin voisi nukkua pitkään, herää aikaisin. Arkena taas herätyskellon pirinä tulee aina liian aikaisin ja väsyttää. Nyt lapsivapaana viikonloppuna, kun voisi kerrankin nukkua niin pitkään kuin huvittaa niin heräsin eilen seitsemän jälkeen ja tänäänkin kahdeksan maissa. Argh! Toisaalta ehtii kyllä tehdä paljon enemmän päivän aikana. Eikös sitä sanota, että aikainen lintu madon nappaa ja muita kuluneita sanontoja. :)

Tänään mie olen tehnyt ranskan aineen, päntännyt ensi viikon tenttiin ja käynyt salilla. Lisäksi sain extempore idean lähteä pitkästä aikaa kirpputorille kiertelemään ja pyöräilin Seppälän kirpputorimarkettiin. Haaviin tarttui uskomaton kirppissaalis, johon olen enemmän kuin tyytyväinen.
Photobucket

Tässä vielä saalis tarkemmin esiteltynä. Todella iso salkkumainen nahkalaukku vuosikymmenten takaa, jonne tilavuutensa ansiosta mahtuu kirjoja, tavaraa ja kansioita yllin kyllin 1,5e. Uusi Gina Tricotin vyö, jossa roikkui vielä 14,90euron hintalappu paikoillaan ja mie maksoin siitä 5e. Kotimaista tekoa olevat Askel vintagekengät 2e ja Capricen nahkaiset matalat avokkaat, jotka ovat mukavat jalassa 5e.
Photobucket

Ajankohtaan nähden hieman hassu ostos, mutta kyllä se talvi ja paukkupakkaset (valitettavasti) vielä joskus tulevat. Eli H&M valkoinen iso ja muhkea untuvatoppatakki 5e.
Photobucket

Mustavalkoinen hieman Chanel-henkinen hame 1,5e ja H&M urheilutoppi 2e.
Photobucket

Espritin punaiset suorat housut 2,5e ja Vero Modan mustat suorat housut 2,5e sekä Mexx:n valkoinen kauluspaita 1,5e.
Photobucket

Martinellin smaragdinvihreä kotelomekko 3e. Mekko on todellisuudessa enemmän vihertävä ja siinä on näyttävä selkäosa. Mie rakastan kotelomekkoja, jotka käyvät asusteita yms. vaihtamalla niin arkeen, töihin kuin juhliinkin.
PhotobucketPhotobucket

Tarkoitukseni ei ollut ostaa Isabellalle yhtään mitään, koska vaatehuone pullistelee pikkuneidin vaatteista. Sorruin kuitenkin tähän Création Stummer'n sailorhenkiseen neuletakkiin, jonka 1,15e hintakaan ei päätä huimannnut. Onkohan ihan tervettä ja mitä kertoo henkisestä kehityksestäni se, että haluaisin itselleni samankaltaisen neuletakin? :D
Photobucket

Yhteensä nämä kaikki eli kahdet kengät, vyö ja yhdeksän vaatetta kustansivat vain 32,65e.

Isabella kotiutui juuri, joten menen seurustelemaan hänen kanssaan ja vaihtamaan viikonlopun kuulumisia. Palaillaan taas ja pirteää uuden viikon alkua kaikille.

0 kommenttia :